Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αντίο Κώστα Σίνγκο στο ατελείωτο ταξίδι…

Στις 19/2/2011 έφυγε από την ζωή ο εξαιρετικός συνάδελφος μηχανοδηγός (μηχανοστασιάρχης) Σίνγκος Κώστας.
Οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί έχασαν έναν συνάδελφο που τον διέκρινε ο ήρεμος και γεμάτος ανησυχία για την κοινωνία χαρακτήρας του, η άριστη τεχνική του κατάρτιση, η εργατικότητα και μεθοδικότητα στη δουλειά του. Με ένα αινιγματικό χαμόγελο εξέφραζε πάντα τη διαφωνία του.
Εμείς που μεγαλώσαμε μαζί του στον σιδηρόδρομο, εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο χαμό ενός νέου και χρήσιμου συναδέλφου, εξαιρετικού οικογενειάρχη και ακούραστο σιδηροδρομικό.
Ο σύνδεσμος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους.
Καλό ταξίδι συνάδελφε Κώστα, θα σε θυμόμαστε πάντα…

Και στον πρώην αρχιελεγκτή Χρηστάκη Ιωάννη

Το δεύτερο δεκαήμερο του Γενάρη, έφυγε από τη ζωή ο εξαιρετικός συνάδελφος, πρώην αρχιελεγκτής Χρηστάκης Ιωάννης. Τον συνάδελφο διέκρινε η περηφάνια που εργάζονταν στον Σιδηρόδρομο, καθώς και η άψογη συμπεριφορά και ειλικρίνεια στην εργασία του.
Το Δ.Σ. του συνδέσμου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ εύχεται στην οικογένειά του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το χαμό ενός άξιου οικογενειάρχη.Στη μνήμη του η σύζυγός του Μαρία έδωσε 100 ευρώ για ενίσχυση του Σωματείου.
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ Γ.
"Ο ΤΥΠΟΣ"