Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΑΣΚ Έλξης , μέλος της ΠΑΣΚ – Σ


Με έκπληξη και οργή διαβάζουμε την ανακοίνωση του συνδικαλιστικού γραφείου Θεσσαλονίκης της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης, περί παρεμβάσεων συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ στις λίστες με τους υποχρεωτικά μετατασσόμενους μηχανοδηγούς , ιδιαίτερα την στιγμή που το σωματείο των μηχανοδηγών βρίσκεται σε κινητοποίηση τις 2 τελευταίες μέρες , και έπειτα από πρωτοβουλία της ΠΑΣΚ Έλξης , προκειμένου να μην μεταταγεί κανείς υποχρεωτικά .
Η ανακοίνωση αυτή μας βάζει σε σοβαρό προβληματισμό αναφορικά με τα κίνητρα και τους στόχους που εξυπηρετεί αυτή την στιγμή.
Θα πληροφορήσουμε τους υπογράφοντες αυτήν ,ότι την Πέμπτη 13/01/2011 ο πρόεδρος του σωματείου (και μέλος της ΠΑΣΚ – Έλξης ),παρουσία και του γραμματέα , σε συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε την πιστή εφαρμογή του νόμου χωρίς καμιά εξαίρεση (όπως και έγινε ) , εφόσον η Διοίκηση συνέχιζε να επιμένει στην λανθασμένη πρόθεση της για υποχρεωτική μετάταξη μηχανοδηγών.
Και αυτό γιατί το ήθος και η αξιοπρέπεια των προσώπων αλλά και της παράταξης της ΠΑΣΚ Έλξης δεν είναι διαπραγματεύσιμα .
Προφανώς , είτε δεν γνώριζαν , είτε παραπληροφορήθηκαν οι συντάκτες της ανακοίνωσης αυτής , για την στάση των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ Έλξης.
Τους καλούμε άμεσα να αποκαταστήσουν την αλήθεια .
Γραμματεία ΠΑΣΚ Έλξης .