Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

1.100 αιτήσεις για μετάταξη σιδηροδρομικών

Περίπου 1.100 αιτήσεις μετάταξης εργαζομένων του Ομίλου ΟΣΕ σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου έχουν υποβληθεί μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υποδομών...

Περίπου 1.100 αιτήσεις μετάταξης εργαζομένων του Ομίλου ΟΣΕ σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου έχουν υποβληθεί μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υποδομών... Περίπου 600 υπάλληλοι του ΟΣΕ και άλλοι 500 από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις, με στελέχη του υπουργείου να χαρακτηρίζουν τον αριθμό αυτό ιδιαίτερα αισιόδοξο.
Μάλιστα τα ίδια στελέχη τονίζουν ότι αν ο ρυθμός αυτός συνεχιστεί, θα επιτευχθεί ο στόχος των εθελοντικών μετατάξεων. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νόμου, προβλέπεται η μετάταξη 2.351 σιδηροδρομικών. Την ίδια στιγμή, επιστολή με την οποία θα καλεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ξανά στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου να συζητηθεί η νέα Συλλογική Σύμβαση, πρόκειται να αποστείλουν ίσως και σήμερα οι διοικήσεις του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε απάντηση του εξωδίκου που έστειλε πριν από λίγες ημέρες η Ομοσπονδία.
«Ημερησία»