Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ευχές από φίλους στα «Σιδηροδρομικα Νέα»

Φίλε Χρήστο, συγχαρητήρια για το πρώτο ρεκόρ των 100.000 επισκέψεων, που φανερώνει ότι το μπλόκ των "σιδηροδρομικών νέων" κατέκτησε την εμπιστοσύνη των αναγνωστών που ζητούν αξιόπιστη ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν στον σιδηρόδρομο. Στο διαδίκτυο και στις ιστοσελίδες που δημιουργούνται απο άγνωστους χρήστες, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πέσεις σε παραπλανητικές αναφορές, σε αναξιόπιστες πληροφορίες, σε ευφάνταστα δημοσιεύματα, σε κείμενα που εξυπηρετούν προσωπικές σκοπιμότητες, ματαιοδοξίες ή ακόμη και την φαβλότητα ορισμένων. Τα "σιδηροδρομικά νέα" όμως έχουν ταυτότητα, έχουν πίσω τους έναν ακούραστο έργατη της ενημέρωσης, που έδωσε δείγματα γραφής και στον έντυπο λόγο και πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις της αξιοπιστίας στα τόσα χρόνια έκδοσης περιοδικών και εφημερίδων. Ο κόσμος γνωρίζει αυτά τα δεδομένα και αντι να περιπλανάται άσκοπα στο διαδίκτυο, επιλέγει το μπλοκ των "σιδηροδρομικών νέων" για φρέσκιες ειδήσεις. Συγχαρητήρια και σύντομα να τα εκατομυριοστείσεις.
Φώτης Κουτσαμπάρης δημοσιογράφος
της Εφημερίδας «Μακεδονία».

Ο φίλος αναγνώστης Βαγγέλης Γράφει: « 1000 φορές να τα εκατοστίσεις. Αν γίνεται να σχολιάζουμε κάτω από τις αναρτήσεις. Ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση».

«Σ.Ν». Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας. Ο κάθε φίλος που θέλει να εκφράσει την άποψη του η να σχολιάσει κάποιο θέμα μπορεί να στείλει την επιστολή του στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση giannakidis.xristos@gmail.com. Εάν κάποιος δεν επιθυμεί την δημοσιοποίηση του ονόματος του μπορεί να αναρτηθεί το σχόλιο του η άποψη του ως αναγνώστης. Σας ευχαριστούμε και πάλι.