Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σάλπισμα νίκης έδωσαν οι σιδηροδρομικοί από την Θεσσαλονίκη. Μηνύματα συμπαράστασης από όλοι την Ελλάδα. Μεγάλη κάλυψη και από τα τηλεοπτικά μέσα.


Με την πίστη ότι οι αγώνες τους θα δικαιωθούν οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο συνεχίζουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους ενάντια στα μέτρα που έχει προγραμματίσει να πάρει κυβέρνηση προκειμένου να εξυγιάνει τον σιδηρόδρομο. Μετά την μεγάλη και επιτυχημένη σημερινή κινητοποίηση τους, τα βλέμματα όλων τώρα είναι στραμμένα στο μεγάλο Πανσιδηροδρομικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6 το απόγευμα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης. Μηνύματα συμπαράστασης φτάνουν από όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ μεγάλος αριθμός σιδηροδρομικών αναμένεται να παραβρεθεί στο μεγάλο προσκλητήριο του Σάββατου από όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Έκπληξη η μηχανοκίνητη πορεία των σιδηροδρομικών.
Όλο τα μεγάλα τηλεοπτικά Μέσα κάλυψαν την μηχανοκίνητη πορεία των σιδηροδρομικών στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Μια φάλαγγα από δεκάδες μηχανάκια και τους αναβάτες να κρατούν μαύρες σημαίες, φορώντας μπλουζάκια και καπέλα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, περιδιάβηκε τους δρόμους της πόλης στέλνοντας παντού το μήνυμα ότι τα τρένα ανήκουν στον λαό.