Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Η Ρόζυ Βασιλειάδου μιλά για την έκθεση ζωγραφικής των καλλιτεχνών–σιδηροδρομικών


Τις εντυπώσεις της από την πρόσφατη έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης μοιράστηκε με τα «Σ.Ν.» η κ. Ρόζυ Βασιλειάδου. Η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή της για αυτή την όμορφη και ζεστή εκδήλωση, η οποία ανέδειξε το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των σιδηροδρομικών καλλιτεχνών.

Η κ. Βασιλειάδου αποκάλυψε επίσης τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας, οι οποίοι περιλαμβάνουν μια ακόμη ευρύτερη δραστηριότητα: περισσότερες εκθέσεις, παρουσία και εκτός Θεσσαλονίκης, μεγαλύτερη συμμετοχή δημιουργών και παρουσίαση νέων έργων.

«Είναι πολύ ωραίο όταν ακούς τον κόσμο να προσπαθεί με τα δικά του μάτια να εξηγήσει αυτά που βλέπει. Είναι πραγματικά μαγεία, μαγικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο

Χρήστος Γιαννακίδης