Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ινδίας: Νεαρός που επιβιβάζεται σε τρένο κάνει παράτολμη κίνηση με κίνδυνο την ζωή του. Βίντεο



Αυτό το περιστατικό εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και τα κλικ που θα κάνουν ορισμένοι προκειμένου να επιδείξουν την ανδρεία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σε μια τολμηρή κίνηση, έβαλε το ένα πόδι στην πλατφόρμα και το έσυρε δίπλα στο τρένο για μεγάλη απόσταση.Ακολουθήστε μας:

Ένα πρόσφατο βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίαζε ένα τολμηρό κόλπο που εκτέλεσε ένας νεαρός άνδρας σε ένα κινούμενο τρένο, προκαλώντας ευρεία ανησυχία και δυσπιστία στους θεατές. Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στο Instagram από τον χρήστη MR Mahtab (όνομα χρήστη: @mr_mahtab_1m), δείχνει το αγόρι και τον φίλο του στην πόρτα του τρένου.

Σε μια τολμηρή κίνηση, τοποθέτησε το ένα πόδι του στην πλατφόρμα και το έσυρε δίπλα στο τρένο για μεγάλη απόσταση, σηκώνοντάς το κατά διαστήματα και τοποθετώντας το πίσω. Το κόλπο άφησε τους θεατές έκπληκτους και αμφισβήτησαν τα κίνητρα του νεαρού άνδρα.

Με πάνω από 1,2 crore προβολές και περισσότερα από 2 lakh likes, το βίντεο πυροδότησε σωρεία αντιδράσεων. Ένας σχολιαστής ρώτησε προκλητικά γιατί ο άντρας βιαζόταν τόσο πολύ να αντιμετωπίσει τον θάνατο και να βάλει μια γιρλάντα στη φωτογραφία του. Ένας άλλος εξέφρασε την ανησυχία του, δηλώνοντας, «Λυπάμαι που σε βλέπω ζωντανό». Άλλοι ζήτησαν άμεση δράση, προτείνοντας να παρέμβουν οι αρχές.
Δείτε Viral Video:


sidirodromikanea.blogspot.com