Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Φάκελο με προτάσεις επέδωσε η διοίκηση του σιδηροδρομικού μουσείου Θεσσαλονίκης στον πρόεδρο του ΟΣΕ Γιάννο Γραμματίδη.



«Σας το ζήτησα και το κάνατε πράξη» είπε στον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλοι του Σιδηροδρόμου κ. Κώστα Πάταρα, ο πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γιάννος Γραμματίδης παραλαμβάνοντας τον φάκελο με τις προτάσεις που έχουν καταθέσει για ζητήματα του μουσείου.

Πριν περίπου ένα μήνα η διοίκηση του Συλλόγου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Γραμματίδη και του έθεσαν θέματα που αφορούσαν το μουσείο. Ο πρόεδρος του ΟΣΕ ζήτησε γραφτός τα αιτήματά τους και έτσι συντάχθηκε φάκελος με τις προτάσεις και χθες κατά την διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο σιδηροδρομικό μουσείο Θεσσαλονίκης προς τιμή του κ. Σάββα Κοέν, ο φάκελος δόθηκε στα χέρια του κ. Γραμματίδη. «Τον φάκελο θα τον προωθήσω στην επομένη νέα διοίκηση» απάντησε ο πρόεδρος του ΟΣΕ.

Ήδη μερικές από τις προτάσεις του Μουσείου ανέφερε ο κ. Πάταρας κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, όπως εκείνη της δρομολόγησης τουριστικού τρένου συνδέοντας το λιμάνι με το Εβραϊκό μουσείο που κατασκευάζεται και το μουσείο Διαλογής Κορδελιού, καθώς και τρενάκι για παιδιά από το μουσείο προ Μενεμένη.

Χρήστος Γιαννακίδης
sidirodromikanea.blogspot.com