Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Τέμπη: «Ακόμα δεν έχει βρεθεί το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία» – Τι είπε πατέρας θύματος



Ο πατέρας της 20χρονης Μάρθης που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, Αντώνης Ψαρόπουλος, μίλησε για τις έρευνες για το δυστύχημα αλλά και για τις έρευνες για την εμπορική αμαξοστοιχία.

real.gr

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε σαφή εικόνα για το τι κουβαλούσε η εμπορική αμαξοστοιχία. Και αυτό διότι προφανώς όλοι οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς, που προσπαθούν να εξιχνιάσουν αυτήν την υπόθεση, δεν έπραξαν στον σωστό χρόνο τις δέουσες ενέργειες», είπε αρχικά μιλώντας στο MEGA.

Και συμπλήρωσε: «Συγκεκριμένα, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην αναζήτηση του οπτικού υλικού από τις κάμερες των σταθμών από τους οποίους διήλθε η εμπορική αμαξοστοιχία. Αυτά αναζητήθηκαν 2,5 μήνες μετά το δυστύχημα. Είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αν σκεφτεί κάνεις το πρόσφατο παράδειγμα της δολοφονίας του τοπογράφου, όπου οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές ενεργοπο9ιηθηκαν ακαριαία, και σχεδόν εξιχνιάστηκε η υπόθεση τουλάχιστον για τον φυσικό αυτουργό, από την λήψη εικόνας από τόσες πολλές κάμερες, αναρωτιέται κάνεις γιατί δεν έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα και στο δυστύχημα των Τεμπών».

sidirodromikanea.blogspot.com