Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Καναδάς: Τρένο με φλεγόμενα βαγόνια σταμάτησε στο κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο.


 
Μια εμπορευματική αμαξοστοιχία με πέντε φλεγόμενα βαγόνια σταμάτησε στο κέντρο του Λονδίνου του Οντάριου το βράδυ της Κυριακής.

Το τρένο Canadian Pacific Railway (CPR) ταξίδευε ανατολικά μέσα από την πόλη, όταν οι παλιοί ξύλινοι σιδηροδρομικοί δεσμοί που μετέφερε έπιασαν φωτιά γύρω στις 22:50. Πολλές κλήσεις στο 911 έγιναν σε πληρώματα έκτακτης ανάγκης σχετικά με το φλεγόμενο τρένο προτού σταματήσει στις γραμμές στο Waterloo Street και Pall Mall.

cknewstoday.ca

Οι κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να παραμείνουν μέσα και να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρά τους, ενώ οι πυροσβέστες εργάζονταν για να σβήσουν τις φλόγες που έστειλαν πυκνό μαύρο καπνό στον αέρα. Οι αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής ανέφεραν ότι χρειάστηκαν 28 πυροσβέστες και 10 συσκευές για την κατάσβεση της φωτιάς.

Γύρω στη 1 τα ξημερώματα τα απανθρακωμένα βαγόνια μεταφέρθηκαν στο Adelaide Yard στην οδό Κεμπέκ.

Ευτυχώς, δεν υπήρχαν επικίνδυνα εμπορεύματα στο τρένο και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Η ζημιά υπολογίζεται σε 25.000 $ για τις αυτοκινητάμαξες και 10.000 $ στο κτήριο Drewlo Holding. Οι αξιωματούχοι της πυροσβεστικής πιστώνουν τις γρήγορες ενέργειες του μηχανικού και του αγωγού αμαξοστοιχίας CPR στην αποσύνδεση των ατμομηχανών για τον περιορισμό του ύψους της ζημιάς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ανέφεραν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.

Χάρη σε πολλούς καλούντες το 911 που ενημέρωσαν τις Επικοινωνιακές μας λειτουργίες ενός τρένου με κατεύθυνση προς τα ανατολικά για φωτιά που περνούσε από την Oxford St. Καταφέραμε να φτάσουμε στο σημείο και να περιορίσουμε τη φωτιά στο κέντρο της πόλης πολύ γρήγορα με περιορισμένες ζημιές και χωρίς τραυματισμούς. Εξαιρετική δουλειά από την Fire COMMs. #ldnont ^cs

35
Απάντηση