Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Άντρας κρέμεται σε κινούμενο τρένο και του επιβάλλεται πρόστιμο.



Ένας εργαζόμενος στο σταθμό έπιασε έναν άνδρα που κρεμόταν σε ένα κινούμενο τρένο KTX που έφευγε από τον σταθμό Gwangmyeong της Ν. Κορέας γύρω στις 3:50 μ.μ. την Παρασκευή.

Ο άνδρας, ένας αλλοδαπός, φέρεται να απέτυχε να επιβιβαστεί στο τρένο εγκαίρως, ανέφερε το KBS την ίδια μέρα.

Συνελήφθη στην κάμερα από έναν YouTuber να σφίγγει το πόδι του ανάμεσα στα βαγόνια εννέα και δέκα και να κρατά τη συσκευή ζεύξης του τρένου με το ένα χέρι.

Ένας εργαζόμενος του σταθμού κυνήγησε το τρένο και του ζήτησε να κατέβει ενώ μιλούσε σε μια συσκευή επικοινωνίας για να ειδοποιήσει τους άλλους εργαζόμενους του σταθμού.

Το βίντεο έδειχνε τον άνδρα να φωνάζει στον υπάλληλο του σταθμού στα αγγλικά, λέγοντας: "Με είδες να ανοίγω την πόρτα του τρένου"," άρνηση να συμμορφωθεί με τα αιτήματα του εργαζομένου του σταθμού.

"Αφήστε με στο τρένο. Έχω εισιτήριο," λέει ο άντρας στο βίντεο.

Κατέβηκε από το τρένο μόνο όταν σταμάτησε.

Γύρισε επίσης και μαλώνει με τον εργαζόμενο του σταθμού στα Κορεάτικα αφού κατέβηκε από το τρένο, όπου ο εργαζόμενος εξηγεί ότι υπήρχαν ανακοινώσεις που έλεγαν ότι οι πόρτες έκλειναν πριν φύγει το τρένο.

Το KBS ανέφερε ότι ο άνδρας έφτασε στον προορισμό του παίρνοντας το τρένο στο οποίο είχε κρεμαστεί και του επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση του νόμου για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, ο οποίος απαγορεύει την παρέμβαση στις λειτουργίες του τρένου

koreajoongangdaily.joins.com

sidirodromikanea.blogspot.com