Τρίτη 16 Μαΐου 2023

ΗΠΑ: Τρένο της BART προσέκρουσε σε φορτηγό στο Όκλαντ, αναφέρθηκαν αρκετοί τραυματισμοί



Το ABC7 News ενημέρωσε ότι 45 επιβάτες απομακρύνθηκαν από το τρένο αργά το βράδυ της Δευτέρας και ο χειριστής του τρένου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με άγνωστα τραύματα.

 Η αστυνομία του Όκλαντ διερευνά μια σύγκρουση με ένα τρένο BART και ένα φορτηγό αργά το βράδυ της Δευτέρας που προκάλεσε εκκενώσεις και έστειλε τουλάχιστον έναν στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά τις 23:30, ο BART λέει ότι το φορτηγό ταξίδευε στην East 8th Street όταν προσέκρουσε στον διάδρομο μεταξύ των σταθμών Fruitvale και Lake Merritt.

«Ήμασταν καθ' οδόν προς την πόλη, ξαφνικά το τρένο άρχισε να συμπεριφέρεται ακανόνιστα σαν να αναπηδούσε στις γραμμές», είπε ο επιβάτης Πάτρικ ΜακΚιού. "Τότε είδα ένα σωρό σπινθήρες κατά μήκος του παραθύρου και ένιωσα μια μεγάλη σύγκρουση, μετά το τρένο σταμάτησε, οι άνθρωποι μιλούσαν για κάτι καιγόταν. Όλοι έλεγαν να προχωρήσουμε στο μπροστινό μέρος του τρένου."

Το ABC7 News είπε ότι 45 επιβάτες απομακρύνθηκαν από το τρένο. Σύμφωνα με την BART Media Line, ο χειριστής του τρένου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά η έκταση των τραυματισμών τους είναι άγνωστη. Τουλάχιστον ένας επιβάτης αναφέρθηκε ότι τραυματίστηκε, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του φορτηγού βρέθηκε στο σημείο από την αστυνομία του Όκλαντ, η οποία διεξήγαγε επίσης τεστ νηφαλιότητας στο πεδίο. Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για αυτά τα ευρήματα, αν και το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο ABC7 News δείχνει ένα άτομο να κρατείται.



abc7news.com
sidirodromikanea.blogspot.com