Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή ο συνήγορος οικογενειών θυμάτων Λ. Αποστολίδης – Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσαν οι δικηγόροι του επιθεωρητή του ΟΣΕ



Ραγδαίες αναμένονται οι δικαστικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες γύρω από την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. 

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας αναμένεται να περάσει το μεσημέρι της Τετάρτης ο συνήγορος οικογενειών θυμάτων της τραγωδίας Λουκάς Αποστολίδης, προκειμένου να ζητήσει από τον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση την επίσπευση των διαδικασιών και την απόδοση δικαιοσύνης.


H επίσκεψη Αποστολίδη ήταν προγραμματισμένη για πριν το Πάσχα και αναβλήθηκε μετά από αίτημα της εισαγγελίας. Σήμερα, σύμφωνα με το larissapress.gr, ο Λουκάς Αποστολίδης αναμένεται στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης γύρω στις 12 το μεσημέρι.
Πρόκειται για μια παρουσία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Λουκάς Αποστολίδης, ως συνήγορος οικογενειών θυμάτων, με δήλωσή του το προηγούμενο διάστημα στράφηκε κατά της διοίκησης της HELLENIC TRAIN, καταγγέλλοντας πως «στην προσπάθειά της να σκεπάσει τις ευθύνες της, καταφεύγει σε πράξεις και ενέργειες που αποσκοπούν στη συναλλαγή και στην εξαγορά των συγγενών των θυμάτων και των τραυματιών».

Δικαστικές εξελίξεις για τα Τέμπη: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσαν οι δικηγόροι του επιθεωρητή του ΟΣΕ

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το OPEN αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσαν οι δικηγόροι του 63χρονου επιθεωρητή του ΟΣΕ. Αναμένεται να συνεδριάσει το Συμβούλιο Εφετών για να αποφανθεί επί του αιτήματος.

dikastiko.gr
sidirodromikanea.blogspot.com