Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Πήρε εξιτήριο ο φοιτητής που βρισκόταν στο κυλικείο μαζί με τη σύντροφό του.


Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης πήρε σήμερα ο Στέλιος Στρατέλος, έναν μήνα μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο 21χρονος φοιτητής, τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών, βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του στο κυλικείο και σώθηκε από θαύμα.

Ο πατέρας του μίλησε στην κάμερα του T-Live και τη ρεπόρτερ, Αφροδίτη Σπηλιώτη, λέγοντας:

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας».

«Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί», πρόσθεσε ο κύριος Στρατέλος.

«Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού. Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν», συνέχισε.

thecaller.gr
sidirodromikanea.blogspot.com