Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Κορυφαία τρένα χαμηλού κόστους για να εξερευνήσετε την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι

Το ταξίδι με τρένο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τους πιο απίστευτους προορισμούς στην Ευρώπη και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα ενός ταξιδιού χωρίς Κανένα χάος στο αεροδρόμιο.
Φτάνοντας στο σταθμό λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση.
Χωρίς αναταράξεις.
Ταξίδι φιλικό προς το περιβάλλον.
Όμορφα τοπία.
Φθηνότερα εισιτήρια.


Ναι, τα ταξίδια με τρένο μπορεί να είναι φθηνότερα από τα αεροπορικά ταξίδια και υπάρχουν εταιρείες χαμηλού κόστους που προσφέρουν εξαιρετικούς ναύλους για διεθνείς ταξιδιώτες.

Η ενημέρωση με τα πιο πρόσφατα δρομολόγια τρένων—όπως τα νέα δρομολόγια που ανοίγουν το 2023 και το 2024— και οι κυβερνητικές ανακοινώσεις μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επόμενη περιοδεία σας στην Ευρώπη.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εισιτήριο τρένου και να εξοικονομήσουν χρήματα, αυτές είναι οι κορυφαίες εταιρείες χαμηλού κόστους τρένων που προσφέρουν φθηνά εισιτήρια αυτό το καλοκαίρι:

Italo: Εξερευνήστε τους κορυφαίους προορισμούς της Ιταλίας

Από το Τορίνο στη Νάπολη, από τη Βενέτσια στη Γένοβα ή από τη Ρώμη στη Φεράρα… αυτή η εταιρεία χαμηλού κόστους τρένων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στην Ιταλία και προσφέρει εξαιρετικές διαδρομές και τιμές για τους ταξιδιώτες.

Το Italo προσφέρει εισιτήρια από 10,90€. Η εταιρεία παρουσιάζει νέες εκπτώσεις και δρομολόγια στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αυτήν τη στιγμή, έχουν εισιτήρια από Μιλάνο προς Ρώμη από 19,90 € και από Μιλάνο προς Βενετία από 10,90 €.

Τα 5 κορυφαία προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης για το 2023 που ξεκινούν από 10 $ την εβδομάδα

Τα γρήγορα τρένα της Italo πηγαίνουν επίσης με ταχύτητα 300 χιλιομέτρων την ώρα και προσφέρουν τρεις κατηγορίες υπηρεσιών.

Η εταιρεία έχει επίσης συμμαχίες με άλλες υπηρεσίες στον κλάδο και οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκπτώσεις , όπως ειδικές τιμές στο μουσείο του Βατικανού.

OuiGo: Φτηνές ναύλοι τρένου Γαλλία και Ισπανία

Αυτή η γαλλική εταιρεία τρένων χαμηλού κόστους ιδρύθηκε το 2013 και έκτοτε προσφέρει φθηνά εισιτήρια σε παραδοσιακά τρένα και τρένα υψηλής ταχύτητας στους ταξιδιώτες για να εξερευνήσουν περισσότερους από 50 προορισμούς σε ολόκληρη τη Γαλλία.

Το 2020 η επωνυμία επεκτάθηκε στην Ισπανία, οπότε τώρα οι τουρίστες μπορούν επίσης να απολαμβάνουν αυτήν την υπηρεσία σε διεθνείς προορισμούς.

Η Ouigo France ανακοίνωσε πρόσφατα νέα καλοκαιρινή έκπτωση και ήδη πουλάει εισιτήρια απλής μετάβασης για το καλοκαίρι από 16€!

Οι ταξιδιώτες που φτάνουν στο Παρίσι μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη και στη συνέχεια να πάρουν ένα τρένο για τη Γαλλική Ριβιέρα και να επισκεφθούν την όμορφη Νίκαια ή να θαυμάσουν τη νότια Γαλλία και να επισκεφθούν το Μονπελιέ και το Μπορντό.


Στην Ισπανία, τα εισιτήρια είναι ακόμη φθηνότερα με το OuiGo Ισπανία. Οι ναύλοι ξεκινούν από μόλις 9 € και οι επισκέπτες ανακαλύπτουν εύκολα εξαιρετικούς προορισμούς σε αυτήν τη χώρα—συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από τις καλύτερες πόλεις για ψηφιακούς νομάδες στην Ισπανία— και συνδέεται με κορυφαίες πόλεις όπως η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη, η Βαλένθια και η Ταραγόνα.

Οι πελάτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή για να αγοράσουν εισιτήρια και να τα δείξουν ενώ ταξιδεύουν, καθώς και να μείνουν συντονισμένοι για ναύλους της τελευταίας στιγμής και νέες εκπτώσεις.

Avlo: Γρήγορα και φθηνά τρένα στην Ισπανία

Το Avlo είναι μια χαμηλού κόστους σιδηροδρομική υπηρεσία υψηλής ταχύτητας στην Ισπανία—που διαχειρίζεται η Renfe, η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από μόλις 7€ και τα δρομολόγια συνδέουν τις κύριες πόλεις: Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βαλένθια και Αλικάντε.

Τα τρένα ταξιδεύουν τόσο γρήγορα όσο 300 χιλιόμετρα την ώρα —περίπου 186 μίλια την ώρα— έτσι οι επιβάτες φτάνουν γρήγορα στους προορισμούς τους.

Μέσω της εφαρμογής, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο PlayRenfe, μια δωρεάν και απεριόριστη υπηρεσία wifi που προσφέρει μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγίας στους επιβάτες.

Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα email τους, να κάνουν κύλιση στα κανάλια κοινωνικών μέσων, να συνομιλούν και να απολαμβάνουν το περιεχόμενο που προσφέρει η εταιρεία: ζωντανά αθλήματα, ταινίες, βιβλία, παιχνίδια, μουσική, ντοκιμαντέρ και άλλα.

Κατά την αγορά εισιτηρίων, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι ορισμένοι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν αποσκευές, ενώ ενδέχεται να μην περιλαμβάνονται και άλλες υπηρεσίες. Η τελική τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη.

Lumo: Μια επιλογή ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αν ψάχνετε για μια φθηνή και βιώσιμη επιλογή στην Ευρώπη, το Lumo είναι ίσως η πιο καινοτόμος επιλογή.
Αυτή η εταιρεία τρένων προσφέρει πλήρως ηλεκτρικά δρομολόγια στην Ανατολική Ακτή.
 

Η Lumo προσφέρει υπηρεσίες στο Λονδίνο, το Stevenage, το New Castle, το Morphet και το Εδιμβούργο.

Και δεσμεύεται να βοηθά τους ταξιδιώτες να μειώσουν την ντροπή των πτήσεων και να εξοικονομήσουν χρήματα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή του και να λάβουν τους καλύτερους ναύλους .

traveloffpath.com

sidirodromikanea.blogspot.com