Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Απίστευτο! Εμπορικό τρένο που ξεκίνησε δρομολόγιο από σταθμό της Θεσσαλονίκης επέστρεψε μετά από 6 ώρες στην αφετηρία του!


Το ακούσαμε και δεν το πιστέψαμε. Εμπορική αμαξοστοιχία που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ειδομένη αφού έφτασε στον σταθμό Διαλογής περίπου στις 13:00 καθηλώθηκε εκεί για 6 ώρες για να επιστρέψει και πάλι στον αρχικό σταθμό!

Αυτό όπως ήταν φυσικό εξόργισε τις μεταφορικές εταιρίες οι οποίες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από την συνεχιζόμενη μη πραγματοποίηση κανονικών δρομολογίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ πρωινό εμπορικό τρενο πραγματοποίησε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του κανονικά, το δεύτερο καθηλώθηκε και επέστρεψε πίσω. Τι ακριβώς συνέβη δεν γνωρίζουμε. Λέγεται ότι οι μηχανοδηγοί επικαλεστήκαν πρόβλημα επικοινωνίας σε κάποιο σημείο του σιδηροδρομικού τμήματος Θεσσαλονίκης –Ειδομένης.

«Έχουμε καταστραφεί, που θα πάει αυτή η κατάσταση. Έχουμε εκατοντάδες βαγόνια στα σύνορα. Δεν έχουμε κόψει ούτε ένα τιμολόγιο εδώ και ένα μήνα. Πως θα πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας» μας είπε οργισμένα εκπρόσωπος μεταφορικής εταιρίας.

Ελπίζουμε να δοθεί σύντομα λύση σε αυτό το πρόβλημα.

sidirodromikanea.blogspot.com