Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τηλεφώνησε στην οικογένεια του 34χρονου Βάιου Βλάχου


Για τον χαμό του αδερφού του, Βάιου Βλάχου στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Ευάγγελος Βλάχος. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τηλεφώνησε στην οικογένεια του 34χρονου από την Καρδίτσα, προκειμένου να τους συλλυπηθεί.

Ο Ευάγγελος Βλάχος αποκάλυψε μάλιστα ότι τους τηλεφώνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να τους συλλυπηθεί για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου στο δυστύχημα στα Τέμπη. «Μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ότι σήμερα μας τηλεφώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σήμερα το μεσημέρι» είπε αρχικά.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα για εμάς! Ένα πολύ ωραίο, εγκάρδιο τηλεφώνημα, πολύ όμορφο… Είναι σημαντικό γιατί για εμάς είναι ένας θεσμός που τουλάχιστον μπορεί να διαφυλάξει την δικαιοσύνη και την δημοκρατία και πραγματικά το χρειαζόμασταν» ανέφερε επίσης ο αδελφός του Βάιου Βλάχου.

Και συνέχισε: «Πέρα από τα συλλυπητήρια και τα λόγια της για στήριξη και κουράγιο, νομίζω ότι ήθελε περισσότερο να μας ακούσει από το να μιλήσει και νομίζω ότι αυτό την τιμά και είναι αυτό το οποίο θέλαμε κι εμείς. Νομίζω ότι περισσότερο ξεσπάσαμε και είπαμε τον πόνο μας και μας άκουσε και είναι αυτό που χρειαζόμασταν».

Τέλος επεσήμανε πως η τηλεφωνική επαφή έγινε σε ανοιχτή ακρόαση με τους γονείς του.

newsit.gr
sidirodromikanea.blogspot.com