Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Σε ποια χώρα επιλέγουν πακέτα διακοπών με τρένο οι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο


Αυξανόμενη είναι η ζήτηση για ταξίδια με τρένο στην Ιταλία από το Ηνωμένο Βασίλειο. H Railbookers για να καλύψει την ζήτηση σε πακέτα διακοπών με τρένο πρόσθεσε 30 νέα δρομολόγια στην Ιταλία τους τελευταίους έξι μήνες.

Όπως ανέφερε, οι κρατήσεις για Ιταλία τις πρώτες έξι εβδομάδες του 2023 είναι 103% υψηλότερες από ό,τι ήταν για την ίδια περίοδο το 2019.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ (47%) από αυτές τις κρατήσεις για το 2023, υπογραμμίζει ο πάροχος σιδηροδρομικών διακοπών στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη.

H Railbookers προσφέρει πλέον περισσότερα από 150 ταξίδια με τρένο στην Ιταλία -σε συνδυασμό και με πτήση- και πολλά είναι -προς το παρόν- με έκπτωση.

Τα πακέτα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις

Το πακέτο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι το δρομολόγιο εννέα ημερών στη Ρώμη, τη Φλωρεντία και τη Βενετία. Για να καλυφθεί η ζήτηση του, προστέθηκαν περισσότερα ξενοδοχεία.

Στις κρατήσεις ακολουθεί το πακέτο «Sicily by Train», επειδή η Σικελία προβλήθηκε πρόσφατα στη δεύτερη σεζόν του τηλεοπτικού δράματος «The White Lotus».

tourismtoday.gr