Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σεΐχης Μοχάμεντ εγκαινίασε το εθνικό δίκτυο σιδηροδρόμων τω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το φιλόδοξο αναπτυξιακό έργο είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στην περιοχή και στοχεύει στη σύνδεση των επτά εμιράτων με ένα κύριο σιδηροδρομικό δίκτυο


Ο Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, Αντιπρόεδρος και Πρωθυπουργός των ΗΑΕ και ηγεμόνας του Ντουμπάι, παρέστη σήμερα στην εκδήλωση  των εγκαινίων λειτουργίας του Εθνικού Σιδηροδρομικού Δικτύου των ΗΑΕ, στο Al Fayah του Άμπου Ντάμπι.

Ο Σεΐχης Μοχάμεντ είπε ότι το σιδηροδρομικό δίκτυο είναι ένα σημαντικό ορόσημο στο αναπτυξιακό ταξίδι των ΗΑΕ και ένα φιλόδοξο έργο που συμβάλλει στην ενίσχυση των προετοιμασιών της χώρας για το μέλλον, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM .

Το φιλόδοξο αναπτυξιακό έργο είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στην περιοχή και στοχεύει στη σύνδεση των επτά εμιράτων με ένα κύριο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ο Σεΐχης Μοχάμεντ ξεκίνησε επίσης λειτουργίες τρένων φορτίου σε όλα τα εμιράτα.

Σύμφωνα με το WAM , ο Sheikh Theyab bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Άμπου Ντάμπι και πρόεδρος της Etihad Rail, δήλωσε: «Οι άνθρωποι των Εμιράτων, με την υποστήριξη της ηγεσίας των ΗΑΕ, έκαναν πραγματικότητα το όνειρο των ιδρυτών μας. . Χάρη σε αυτούς κερδίσαμε το στοίχημα και καταφέραμε να ξεκινήσουμε ένα σιδηροδρομικό δίκτυο με διεθνείς προδιαγραφές που εκτείνεται σε περίπου 900 χιλιόμετρα στα Εμιράτα.

«Ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας των εμπορευματικών τρένων σε όλα τα ΗΑΕ με στόλο 38 μηχανών έλξης και περισσότερα από 1.000 βαγόνια ικανά να μεταφέρουν όλα τα είδη εμπορευμάτων».



gulfbusiness.com
sidirodromikanea.blogspot.com