Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Orient Express La Dolce Vita - ντεμπούτο του το 2023.



Μια απόδοση του εσωτερικού του νέου Orient Express La Dolce Vita, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του το 2023.

Αν το υπάρχον Orient Express φαίνεται λίγο περασμένο αυτές τις μέρες, οι ταξιδιώτες έχουν την επιλογή να προσθέσουν το νεότερο super deluxe τρένο της Ιταλίας στο ταξιδιωτικό τους ημερολόγιο για το 2023.
Δημιουργημένο από τον όμιλο Accor Hotels, το Orient Express La Dolce Vita απευθύνεται σε λιγότερο παραδοσιακούς ταξιδιώτες και ταξιδιώτες που έχουν περισσότερο ντιζάιν, διατηρώντας παράλληλα ζωντανή τη vintage αίγλη.
Με εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από την ιταλική διακόσμηση των δεκαετιών 1960 και 1970 και εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει υπέροχα βερνικωμένα μηχανοκίνητα σκάφη όπως το θρυλικό Riva Aquarama, θα είναι πιθανότατα μια πολύ διαφορετική εμπειρία από το στυλ Μπελ Επόκ του εμβληματικού Venice Simplon-Orient-Express. .
Το υπερπολυτελές τρένο με 11 αυτοκίνητα διαθέτει ένα κομψό αυτοκίνητο μπαρ με ζωντανή μουσική και παιχνίδια, 12 πολυτελείς καμπίνες με ξύλινη επένδυση και 18 master σουίτες με διπλά κρεβάτια, καναπέ, πολυθρόνες και ιδιωτικό μπάνιο.
Όπως θα περίμενε κανείς, το αυτοκίνητο του εστιατορίου θα σερβίρει ιταλικό φαγητό, τοπικά και εποχιακά προϊόντα και κρασί εξαιρετικής ποιότητας.
Μετά την κράτηση, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τον ιδιωτικό τους θυρωρό για να προετοιμάσουν και να εξατομικεύσουν το ταξίδι τους εκ των προτέρων.
Εκτελώντας δρομολόγια μίας ή δύο διανυκτερεύσεων από τη Ρώμη που ξεκινούν από περίπου 2.000 $ ανά άτομο, το La Dolce Vita θα επισκεφθεί αξιόλογες ιταλικές πόλεις, όπως η Βενετία, η Σιένα, η Ματέρα και το Παλέρμο.
Προγραμματίζονται επίσης διεθνή δρομολόγια, με επισκέψεις στο Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και το Σπλιτ στην Αδριατική ακτή της Κροατίας.

edition.cnn.com
sidirodromikanea.blogspot.com