Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Οδηγός Maserati επιχειρεί να «κλείσει» …τρένο, στη Βοστώνη

Μια μπλε Maserati Ghibli καταστράφηκε ολοσχερώς στη Βοστώνη, αφού ο οδηγός της επιχείρησε να στρίψει μπροστά από ένα τρένο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:00 μ.μ. στις 23 Νοεμβρίου, ενώ η οικογένεια που επέβαινε στην Maserati ήταν καθ’ οδόν για να πάρει τον γιο της από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, με σκοπό να γιορτάσουν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών. 

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχαν σχεδιάσει, αφού ο οδηγός επέλεξε να στρίψει μπροστά σε ένα τρένο, θέτοντας πολλές ζωές σε κίνδυνο.

Το τρένο Green Line προσέκρουσε στην πλευρά του οδηγού του πολυτελούς Ιταλικού σεντάν, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς και αναγκάζοντας τους επιβαίνοντες να βγουν από την πλευρά του συνοδηγού. Εκτός από την αριστερή πλευρά της Maserati – η οποία υπέστη τις σοβαρότερες ζημιές – το πίσω τζάμι φαίνεται σπασμένο, όπως και ο πίσω δεξιά τροχός.


Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Maserati δεν φάνηκε να πτοήθηκε από το ατύχημα που έθεσε τον εαυτό του και την οικογένειά του σε μεγάλο κίνδυνο. Αντίθετα, φάνηκε να είναι σε αρκετά καλή διάθεση, ειδικά για κάποιον που θα χρειαστεί να βρει νέο αυτοκίνητο. «Είμαστε όλοι εντάξει τώρα, είμαστε σκληροί άνθρωποι, είμαστε όλοι υγιείς. Ευτυχισμένο Thanksgiving σε όλους! Έχουμε τη γαλοπούλα στο πορτμπαγκάζ, θα περάσουμε τέλεια!»

 

Στο μεταξύ, η αστυνομία της Βοστώνης αναγκάστηκε να διακόψει τα δρομολόγια του τρένου, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα από τα συντρίμμια της άτυχης Maserati. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν αναφορές για κανένα τραυματισμό, με μερικούς από τους επιβάτες του τρένου να μην παίρνουν καν χαμπάρι τι έγινε. Φαίνεται πως οι Αμερικάνοι παίρνουν τόσο σοβαρά το Thanksgiving που δεν αφήνουν τίποτα να τους χαλάσει το κέφι!


autotypos.gr
sidirodromikanea.blogspot.com