Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Ποιοι συνταξιούχοι θα δουν πρώτοι χρήματα - Το πλάνο των πληρωμών


Η αρχή για τις συντάξεις Δεκεμβρίου γίνεται αύριο Παρασκευή, όταν και θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους περί τους 940.000 συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ

Ωρα πληρωμών για χιλιάδες συνταξιούχους καθώς από σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, το απόγευμα θα αρχίσουν οι καταβολές των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Οι πρώτες πληρωμές αφορούν τους συνταξιούχους που βάσει προγραμματισμού του ΕΦΚΑ θα «δουν» τα χρήματα από τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και πρόκειται για όλους όσοι προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πληρωμής των συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 θα
καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

reader.gr
sidirodromikanea.blogspot.com