Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Άνδρες τσακώνονται στο μετρό της Νέας Υόρκης και πέφτουν από τις κυλιόμενες σκάλες

Εμβρόντητοι οι επιβάτες παρακολουθούσαν το βίαιο περιστατικό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους
Δύο άνδρες που καυγάδιζαν έντονα έπεσαν από μια κυλιόμενη σκάλα στον σταθμό Grand Central την περασμένη εβδομάδα μπροστά στα μάτια των επιβατών που ήταν εμβρόντητοι.

Το βίντεο του καυγά, που δημοσιεύτηκε στο «Reddit», δείχνει τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να αποφύγουν τους δύο άνδρες καθώς κινούνται με άγριες διαθέσεις ο ένας στον άλλον και στη συνέχεια πέφτουν στις κυλιόμενες σκάλες.
Στη συνέχεια, ο ένας άνδρας φαίνεται να ουρλιάζει πάνω στον άλλο, ενώ δύο παρευρισκόμενοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, προσπαθούν να σταματήσουν τον καβγά, όπως φαίνεται στο βίντεο.
Ένας 37χρονος άνδρας από το Λονγκ Άιλαντ συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση μετά τον καυγά, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.
Η αστυνομία δεν αποκάλυψε τι προκάλεσε τον καβγά, αλλά ο άνδρας που κατέγραψε το περιστατικό δήλωσε στο Fox News ότι φαίνεται να συνέβη αφού ο ένας από τους άνδρες αρνήθηκε να φύγει από τη μέση.

Ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες ήταν έξαλλοι, ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι «ήθελαν απλώς να συνεχίσουν τη μέρα τους χωρίς κανένα πρόβλημα - συνηθισμένη νοοτροπία των Νεοϋορκέζων».

Το περιστατικό είναι μόνο ένα από τα πολλά περιστατικά βίας που συμβαίνουν στα μέσα μεταφοράς της πόλης και έχουν προκαλέσει τρόμο.

Ορισμένες μάλιστα είχαν θανατηφόρα αποτελέσματα, όπως τη Δευτέρα, όταν ένα θύμα σπρώχτηκε στις ράγες του μετρό σε ώρα αιχμής στο Κουίνς.

protothema.gr
sidirodromikanea.blogspot.com