Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Γερμανία: 150 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε τρένο στο Ντόρτμουντ


Στη σιδηροδρομική γραμμή Χάγη-Ντόρτμουντ, περισσότεροι από 100 ταξιδιώτες αναγκάστηκαν να περιμένουν σε ένα τρένο το βράδυ του Σαββάτου. Η γραμμή ήταν κλειστή για ώρες.

Νικόλαος Σκριτλής

Επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας στη NRW αργά το βράδυ του Σαββάτου: Η γραμμή έπρεπε να κλείσει από τις 20.30 μ.μ. λόγω επείγουσας κλήσης, δήλωσε στο t-online εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Ως αποτέλεσμα, 150 επιβάτες χρειάστηκε να περιμένουν στο τρένο για ώρες.

Μόνο μετά το τέλος της επιχείρησης, γύρω στις 11.40 μ.μ., μπόρεσε να απομακρυνθεί ο κόσμος.

Σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο που βρισκόταν στο συμβάν, οι πυροσβέστες οδήγησαν τους επιβάτες πεζούς στις γραμμές μέχρι τον κοντινό σταθμό Dortmund-Kruckel.

Αλλά ακόμη και από εκεί, η αναχώρηση ήταν αργή: Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν μόνο λίγα διαθέσιμα ταξί.

Η σιδηροδρομική γραμμή έκλεισε για περισσότερες από πέντε ώρες

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκε ένα άψυχο σώμα. Θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο μηχανοδηγός δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τα καθήκοντά του, οπότε η γραμμή έπρεπε να παραμείνει κλειστή ακόμη και μετά την εκκένωση..

Μόνο γύρω στις δύο το βράδυ μπόρεσαν να ξανανοίξουν οι γραμμές. Περαιτέρω έρευνες διεξάγονται από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών του Μπόχουμ.

Φωτογραφία αρχείου

grland.info
sidirodromikanea.blogspot.com