Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Hellenic Train: ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΕΝΑ ETR


Η Hellenic Train παρατείνει την προσφορά για τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τα σύγχρονα ETR τρένα γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια, από το κέντρο της Αθήνας και της Λάρισας προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και αντίστροφα, έως και 31 Οκτωβρίου, προσφέροντας 20% έκπτωση.

Αναλυτικότερα:

Ενεργοποιούνται όλες οι εκπτώσεις που παρέχονται στις απλές αμαξοστοιχίες Intercity και στις γρήγορες αμαξοστοιχίες ETR470, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, που θα προτιμήσει να ταξιδέψει με τις γρήγορες αμαξοστοιχίες.

Συγκεκριμένα, στις αμαξοστοιχίες ETR470, παρέχεται έκπτωση 20% για ταξίδια με επιστροφή στην τιμή κανονικού εισιτηρίου, έκπτωση 50% σε ΑμεΑ και σε πολύτεκνους, έκπτωση 50% ή 25% σε φοιτητές, ή εκπτώσεις και σε άλλες ειδικές κατηγορίες επιβατών

Υπενθυμίζεται ότι, εφαρμόζεται ήδη από τον Ιούλιο, το πρόγραμμα πιστότητας με την εισαγωγή της ΗΤ Card για το ευρύ κοινό και της HT Business Card αποκλειστικά για επιχειρήσεις, που παρέχουν στον κάτοχο έκπτωση 15% ή 20% αντίστοιχα.

Oι εκπτώσεις του προγράμματος πιστότητας με την HT Card ή την HT Business Card δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτώσεις, ενώ στα μέλη του προγράμματος που είναι ταυτόχρονα και επιβάτες της Α Θέσης των τρένων ETR470, παρέχεται πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής VIP, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Τα ETR τρένα, με καθημερινά δρομολόγια εξασφαλίζουν περισσότερη άνεση και παροχές στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες των ETR τρένων μπορούν να επωφεληθούν από τις ακόλουθες υπηρεσίες:

· Εστιατόριο - Bar: Οι υπηρεσίες παρέχονται στον αναβαθμισμένο χώρο του εστιατορίου & στην υπόλοιπη αμαξοστοιχία (στις θέσεις των επιβατών) σε τακτά χρονικά διαστήματα.

· Ά θέση: Στους επιβάτες της Ά θέσης προσφέρονται δωρεάν αναψυκτικό/καφές, νερό και σνακ στη θέση του επιβάτη.

· Lockers: Παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης χειραποσκευών σε ειδικές θυρίδες στους σταθμούς της Αθήνας, Λάρισας & Θεσσαλονίκης (με χρέωση) .

· AμεA/AMK: Παρέχονται ειδικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό για την πρόσβαση στα ETR τρένα.

· Πληροφορίες: Συνεχής ενημέρωση του επιβατικού κοινού στις αποβάθρες και επί των τρένων.

· Παροχή ρεύματος: Πρίζες στα καθίσματα των ETR τρένων.

· Ζώα συντροφιάς: Δωρεάν μεταφορά μικρών ζώων σε κλουβί με μέγιστες διαστάσεις 50x40x70. Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς μεγαλόσωμων σκύλων. Εξαιρούνται οι σκύλοι οδηγοί.

· Μέτρα προστασίας COVID: Εφαρμόζονται όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τους κανονισμούς της εταιρείας.

Οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και πέντε οικονομικής. Κάθε αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει έως και 475 επιβάτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, για ένα ξεκούραστο και γρήγορο ταξίδι, βελτιώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

Επιπλέον, λειτουργεί γραμμή εξυπηρέτησης αποκλειστικά για τα ETR τρένα, 213 012 1010 (γραμμή με αστική χρέωση), με ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Κυριακή 8:00-20:00.

sidirodromikanea.blogspot.com