Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Βόλος: «Καψώνι» σε δεκάδες επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν με τρένα για Λάρισα και Θεσσαλονίκη


Οι επιβάτες μπήκαν στα τρένα αλλά η ώρα περνούσε χωρίς αυτά να ξεκινούν. Ο Βόλος συζητάει ακόμα για τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής, με δεκάδες άτομα να μην μπορούν να πιστέψουν τις εξηγήσεις…

Την ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν χθες (03-07-2022) για τη Λάρισα με τρένο. Εξαιτίας έλλειψης μηχανοδηγών το πρώτο πρωινό δρομολόγιο που ξεκινά 04.20 τα ξημερώματα από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου για Λάρισα έγινε… με λεωφορείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με αρκετή καθυστέρηση.

Το ίδιο επαναλήφτηκε και από τη Λάρισα προς Βόλο. Οσοι περίμεναν στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού της γειτονικής Λάρισας ενημερώθηκαν ότι θα ταξιδέψουν με λεωφορείο. Τα υπόλοιπα δρομολόγια σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εκτελέστηκαν από τις αμαξοστοιχίες κανονικά, αφού τελικά «επιστρατεύθηκαν» δύο μηχανοδηγοί για να κάνουν τις υπόλοιπες βάρδιες.

Αυτό ωστόσο δεν γλίτωσε από την ταλαιπωρία και όσους ταξίδεψαν από τον Βόλο προς Θεσσαλονίκη με το τρένο χθες. Αφού έφτασαν στη Λάρισα περίμεναν μιάμιση τουλάχιστον ώρα σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών, μέχρι να φτάσει η αμαξοστοιχία από την Αθήνα για να επιβιβαστούν για τη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η χθεσινή «Οδύσσεια» δεν είναι η πρώτη για Βολιώτες επιβάτες που έχουν επιλέξει να ταξιδεύουν με τρένο, όμως, δυστυχώς, η υποστελέχωση σε προσωπικό, οι περικοπές δρομολογίων και η έλλειψη έγκυρης ενημέρωσης τις περισσότερες φορές, απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τον θεσσαλικό σιδηρόδρομο.

newsit.gr
sidirodromikanea.blogspot.com