Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Γερμανία: Επιβάτης απείλησε να μαχαιρώσει δύο συνοδούς τρένου. Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Επειδή ένας επιβάτης απείλησε να “μαχαιρώσει” δύο συνοδούς τρένου και συνεπιβάτες σε αμαξοστοιχία του ICE, αναπτύχθηκαν πολλά περιπολικά στο Mammendorf το πρωί της Παρασκευής.

Αλίκη Μαχαίρα

Ένας εξαιρετικά επιθετικός επιβάτης προκάλεσε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ο 49χρονος βρισκόταν σε μια αμαξοστοιχία του ICE από το Μόναχο προς το Κίελο γύρω στις 2 π.μ., όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο εισιτηρίων από έναν 21χρονο ελεγκτή, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία.

Άνδρας απειλεί να μαχαιρώσει συνοδό και επιβάτες τρένου

Όταν ρωτήθηκε, ο άνδρας, ο οποίος δεν είχε μόνιμη κατοικία, δεν μπορούσε να προσκομίσει έγκυρο εισιτήριο και στη συνέχεια άρχισε να προσβάλλει τον συνοδό του τρένου. Ο 21χρονος απομακρύνθηκε από τον επιτιθέμενο και θέλησε να καλέσει την αστυνομία.

Ο 49χρονος τον ακολούθησε μέσα στο τρένο και τον απείλησε ότι θα τον “μαχαιρώσει”. Ένας δεύτερος συνοδός του τρένου προσβλήθηκε επίσης από τον εχθρικό άνδρα και απείλησε επίσης να σκοτώσει αυτόν και άλλους επιβάτες με ένα μαχαίρι που ισχυρίστηκε ότι είχε στο σακίδιό του.

Το κέντρο ελέγχου έκτακτης ανάγκης ανέφερε τότε στην ομοσπονδιακή αστυνομία μια απειλή με μαχαίρι, γι’ αυτό και περίπου 10 περιπολίες της ομοσπονδιακής και της πολιτειακής αστυνομίας έσπευσαν στο Mammendorf, όπου είχε σταματήσει το ICE.

Ο δράστης ήταν σε αναστολή και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ένας αστυνομικός αντιλήφθηκε την κατάσταση και, μαζί με δύο στρατιώτες που βρίσκονταν στο τρένο, κατάφεραν να συλλάβουν προσωρινά τον 49χρονο. Λίγο αργότερα, τον παρέδωσε στους ομοσπονδιακούς αστυνομικούς.

Στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε ότι ο επιβάτης βρισκόταν σε αναστολή ποινής. Το μαχαίρι που ανέφερε δεν βρέθηκε κατά την έρευνα.

Η εισαγγελία διέταξε την προσαγωγή του επιβάτη ενώπιον δικαστή. Το εθελοντικό αλκοτέστ αναπνοής έδειξε τιμή πάνω από 1,6.

grland.info
sidirodromikanea.blogspot.com