Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Το τρένο πήγε στον Παλαιοφάρσαλο για να ...στρίψει

Δεν χρειάζονται πολλές αποδείξεις για να αντιληφθεί κανείς ότι οι Ελληνικοί σιδηρόδρομοι πουλήθηκαν σε λάθος χέρια δυσφημίζοντας τις ιδιωτικοποιήσεις. Η εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τους κρατικούς σιδηροδρόμους της Ιταλίας αποδεικνύεται ...επένδυση παλτό, όπως ονομάζουν οι φίλαθλοι τις αποτυχημένες μεταγραφές στο ποδόσφαιρο.

Κώστας Τόλης

Το χθεσινό περιστατικό με τον συρμό του προαστιακού στον σταθμό της Λάρισας, είναι ένα ακόμα δείγμα ταλαιπωρίας των επιβατών από μια πολλά υποσχόμενη ξένη εταιρεία η οποία όμως αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.

Αντιγράφουμε από ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία:

"Τραγελαφικές καταστάσεις έζησαν Λαρισαίοι που περίμεναν χθες το πρωί να επιβιβαστούν σε αμαξοστοιχία του Προαστιακού Λάρισας - Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίμεναν την άφιξη του τρένου στις 7.15 το πρωί στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας και ενώ αυτό έφτασε στην ώρα του, δεν άνοιξαν οι πόρτες του για να ανεβούν οι επιβάτες, παρά αναχώρησε για τον Σταθμό του Παλαιοφάρσαλου!
Ξαφνιασμένοι οι επιβάτες, που έβλεπαν το τρένο να φεύγει, απαίτησαν μια εξήγηση από τους αρμόδιους, απ’ τους οποίους ενημερώθηκαν ότι δεν τους άφησαν να επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία «καθώς η μηχανή της δεν ήταν εφικτό να γυρίσει προς την αντίθετη κατεύθυνση και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Πήγε στον Παλαιοφάρσαλο, όπου υπάρχει η δυνατότητα να «πάρει στροφή»."
Φίλοι Ιταλοί δείξτε λίγο έλεος στον βασανισμένο Έλληνα ταξιδιώτη του τρένου...

thessaliaeconomy.gr
sidirodromikanea.blogspot.com