Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Andreas Matthä (CEO ÖBB-Holding AG), Niruj Maneepun (Κυβερνήτης SRT), Hannes Boyer (CEO & Country Director Thales Austria)· Φωτογραφία: Georg Wilke

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε μια υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία από τον Κρατικό Σιδηρόδρομο της Ταϊλάνδης (SRT) με επικεφαλής τον Κυβερνήτη Niruj Maneepun, επίσης Διευθυντή και Γραμματέα στο Συμβούλιο Επιτρόπων στο Thales στη Βιέννη.

Η αντιπροσωπεία της Ταϊλάνδης επισκέφθηκε την Αυστρία στο πλαίσιο ανταλλαγής με κορυφαίους ευρωπαϊκούς σιδηροδρόμους. Ο διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου Andreas Matthä, Διευθύνων Σύμβουλος της ÖBB-Holding AG και Πρόεδρος της Κοινότητας Ευρωπαϊκών Σιδηροδρόμων (CER), υποστηρίζει αυτή τη διασυνοριακή ανταλλαγή εμπειριών και καλωσόρισε την SRT στον Κεντρικό Σταθμό της Βιέννης.

Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, ο κρατικός σιδηρόδρομος της Ταϊλάνδης θα επενδύσει περίπου 10 δισ. ευρώ στην επέκταση του σιδηροδρομικού του δικτύου. Μεταξύ άλλων, οι ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές σιδηροδρομικές συνδέσεις μεταξύ μεγάλων πόλεων αποσκοπούν στη διευκόλυνση της αναπτυσσόμενης αστικοποίησης και στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ελέγχου Τρένων (ETCS) χρησιμοποιείται για την υποστήριξη αυτής της φιλοδοξίας. Η Thales είναι ο ηγέτης της αγοράς για το ETCS στην Ταϊλάνδη και υπερήφανη που συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης των σιδηροδρόμων της Ταϊλάνδης με τεχνολογία από την Αυστρία.

Φωτογραφία: Georg Wilke

 thalesgroup.com

sidirodromikanea.blogspot.com