Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Τοιχογραφία που αποκαλύφθηκε για τον εορτασμό των 175 χρόνων του σιδηροδρόμου στην πόλη Suffolk της Αγγλίας.


Μια τεράστια τοιχογραφία αποκαλύφθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό Lowestoft για τον εορτασμό των 175 χρόνων από την άφιξη του σιδηροδρόμου στην πόλη.

Η τοιχογραφία αποκαλύφθηκε από τον βουλευτή Waveney Peter Aldous και δείχνει ένα χρονοδιάγραμμα των γεγονότων από το άνοιγμα του Norwich στο Lowestoft «Wherry Lines» που άνοιξε αρχικά στις 3 Μαΐου 1847.
Η εγκατάσταση τοιχογραφιών πραγματοποιήθηκε από την Wherry Lines Community Rail Partnership και το Lowestoft Central Project που συνεργάζονται με την Greater Anglia τα τελευταία χρόνια για να αναζωογονήσουν σημαντικά και να αποκαταστήσουν τον σταθμό.
Η συνεργασία έχει λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες όπως η δημιουργία εκθεσιακού χώρου εντός του πρώην γραφείου δεμάτων και το άνοιγμα ενός νέου Γραφείου Τουριστικών Πληροφοριών στο σταθμό.

Η τοιχογραφία περιγράφει λεπτομερώς το χρονοδιάγραμμα των πολυάριθμων αλλαγών που παρατηρήθηκαν  στη γραμμή για πολλά χρόνια και οδηγεί μέχρι την εισαγωγή ολοκαίνουργιων τρένων από την Greater Anglia το 2019.
Ο Μάρτιν Χάλιντεϊ, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Κοινοτικών Σιδηροδρόμων δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε αυτό το ειδικό χρονοδιάγραμμα που σηματοδοτεί τα 175 χρόνια ιστορίας των σιδηροδρόμων εδώ στο Lowestoft.

railadvent.co.uk
sidirodromikanea.blogspot.com