Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Προσλήψεις από τη μητρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Οι ειδικότητες που ζητούνται


Σε ανακοίνωσή της, η FS Italiane ζητά από τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι και τις 28 Απριλίου.

Την ευκαιρία να εργαστούν στη μητρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν πτυχιούχοι ή προπτυχιούχοι Μηχανικοί, Οικονομικών και Γεωλογικών, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιταλική FS Italiane (Ferrovie dello Stato Italiane Group).

Οι συμβάσεις είναι αορίστου χρόνου και οι θέσεις εργασίας αφορούν τις περιφέρειες Βένετο (Βερόνα), Λιγκούρια (Γένοβα) και Λομβαρδία (Μιλάνο). Ειδικότερα, η Ferrovie dello Stato Italiane αναζητά: Βοηθό Συντονιστή Έργων, Βοηθό Συντονιστή Έργων Μηχανικού, Σχεδιαστές Υδραυλικών έργων, Βοηθούς για μια πληθώρα ειδικοτήτων και Γεωλόγους.
Η εταιρεία ανακοινώνει ότι «η δέσμευση της Ferrovie dello Stato για επανεκκίνηση της χώρας συνεχίζεται, χάρη και στην αρωγή του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ιταλίας (PNRR), το οποίο αντιμετωπίζει τις θυγατρικές του Ομίλου Ferrovie dello Stato και συγκεκριμένα την εταιρεία Rete Ferroviaria Italiana, ως πρωταγωνιστικές των μεγάλων έργων που θα υλοποιηθούν, για τα οποία απαιτείται η ενδυνάμωση των τεχνικών δομών που θα είναι υπεύθυνες για την πραγμάτωσή τους».


Η FS προσθέτει ότι «οι νέες θέσεις εργασίας παρέχουν μια πρώτη τάξεως ευκαιρία για τους νέους ανθρώπους, μιας και οι τελευταίοι τοποθετηθούν μέσα σε ένα δυναμικό πλαίσιο, μετέχοντας σε μια αναπτυξιακή πορεία ώστε να αποκτήσουν αυτονομία στην άσκηση των δραστηριοτήτων τους, βρισκόμενοι σε άμεση επαφή με το εξειδικευμένο προσωπικό των αντίστοιχων κλάδων τους».

Δείτε τις ειδικότητες που αναζητά η εταιρεία, εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ferrovie dello Stato Italiane Group αποτελεί τη μητρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η τελευταία πέρασε «στα χέρια» της FS Italiane τον Ιανουάριο του 2017 έναντι συνολικού τιμήματος 45.000.000 ευρώ.

carandmotor.gr
sidirodromikanea.blogspot.com