Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Κινεζικά ηλιακά πάνελ σε τρένο και πορθμείο για να φτάσουν στην Ινδία.


Ένα νέο πολυτροπικό ταξίδι καθιερώθηκε για τη μεταφορά ηλιακών συλλεκτών και πλαισίων από την Κίνα στην Ινδία. Το φορτίο βρίσκεται επί του παρόντος καθ' οδόν με τρένο από το Xi'an στο Qingdao, όπου θα αποσταλεί με πλοίο στην Ινδία.

Majorie van Leijen


Η επιλογή για μια πολυτροπική αποστολή έγινε, καθώς το κανονικό δρομολόγιο εξακολουθεί να εμποδίζεται από την πανδημία, όπως αναφέρθηκε από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκε ο όμιλος China Railway Xi'an. Μπορεί να υποτεθεί ότι η τακτική διαδρομή είναι χερσαία σιδηροδρομικώς.
Η σιδηροδρομική και θαλάσσια αποστολή διαρκεί είκοσι ημέρες για να ολοκληρωθεί, καθώς το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί μέσω της Κινεζικής Θάλασσας, πολύ μεγαλύτερη απόσταση από ό,τι θα έπαιρνε ένα απευθείας εμπορευματικό τρένο από το Xi'an στην Ινδία, θεωρητικά.

Πρώτη σιδηροδρομική-θαλάσσια αποστολή

Το τρένο αναχώρησε τη Δευτέρα από το διεθνές λιμάνι Xi'an και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο δρόμο προς το λιμάνι Huangdao στο Qingdao. Είναι το σινο-ινδικό σιδηροδρομικό-θαλάσσιο εμπορευματικό τρένο που ξεκίνησε φέτος από την επαρχία Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας, σύμφωνα με τον όμιλο China Railway Xi'an.
Αυτά τα ηλιακά προϊόντα που κατασκευάζονται από μια εταιρεία στο Shaanxi θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για την κατασκευή τοπικών σταθμών ηλιακής ενέργειας στην Ινδία.

railfreight.com
sidirodromikanea.blogspot.com