Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Προαστιακός: Απόλυτο αλαλούμ με τα δρομολόγια - Απίστευτη ταλαιπωρία επιβατών

Απίστευτη ταλαιπωρία χωρίς τέλος και ενημέρωση με το ...σταγονόμετρο βιώνουν οι επιβάτες του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από το από το πρωί της Δευτέρας εξαιτίας προβλήματος κλειδιών στους Αγίους Αναργύρους, το οποίο έχει κάνω άνω κάτω τα δρομολόγια. 

Οι επιβάτες αναγκάζονται να μετεπιβιβαστούν στον σταθμό των Κάτω Αχαρνών σε άλλο τρένο υφιστάμενοι μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ το πρόβλημα, όπως προκύπτει από ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνεχιστεί και  σήμερα.

Βάσει της τελευταίας ενημέρωσης της εταιρίας, το πρόβλημα υποδομής στους Αγίους Αναργύρους συνεχίζεται με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πρέπει να συνεχίσουν να μετεπιβιβάζονται στον σταθμό των Κάτω Αχαρνών.
Από το πρωί της Τρίτης – σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ – και ουσιαστικά 24 ώρες μετά την έναρξη του προβλήματος που έχει προκαλέσει αλαλούμ στα δρομολόγια και τρομερή ταλαιπωρία στους επιβάτες, προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα βρίσκεται στον σταθμό μετεπιβίβασης για τη διευκόλυνση των επιβατών.
Όπως μεταφέρουν στο ethnos.gr εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, τα νεύρα επιβατών και εργαζομένων έχουν σπάσει καθώς κανείς δεν ξέρει εκ των προτέρων σε ποια αποβάθρα, ποιοι πρέπει να μετεπιβιβαστούν και με ποιον προορισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι – όπως λένε – σήμερα για να πας αεροδρόμιο ή Κιάτο χρειαζόσουν 2 με 3 μετεπιβιβάσεις! Περιγράφουν μάλιστα το απόλυτο αλαλούμ: «Σε συρμό από Κιάτο για Πειραιά όσοι πήγαιναν αεροδρόμιο ενημερώνονταν ότι έπρεπε να μείνουν μέσα γιατί θα έφευγαν απευθείας για εκεί από κάτω Αχαρναί. Όσοι είχαν κατεύθυνση Αθήνα έπρεπε να κατεβούν και να μετεπιβιβαστούν σε τρένο που ερχόταν από Αθήνα. Από την πλευρά τους όσοι βρίσκονταν στο τρένο που ερχόταν από Αθήνα, έπρεπε να αλλάξουν πάλι τρένο, κοκ», λένε οι ίδιες πηγές τονίζοντας ότι ο κόσμος ξεσπούσε πάνω στους εργαζομένους.

ethnos.gr
sidirodromikanea.blogspot.com