Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Η Γερμανική εταιρία σιδηροδρόμων σταματά εντελώς την κυκλοφορία στα βόρεια της χώρας

Η Deutsche Bahn ανέστειλε τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη βόρεια Γερμανία λόγω του τυφώνα “Zeynep”. Στη βόρεια Γερμανία και σε μεγάλα τμήματα της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, αυτό θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι το πρωί του Σαββάτου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο Twitter.

Νικόλαος Σκριτλής

“Λόγω της κακοκαιρίας, αναστέλλουμε τα περιφερειακά και υπεραστικά δρομολόγια στη βόρεια Γερμανία”, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Deutsche Bahn. Ωστόσο, τα S-Bahn στο Αμβούργο και το Βερολίνο θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Βόρεια της Δρέσδης και του Wiesbaden, ισχύουν προειδοποιήσεις κακοκαιρίας επιπέδου 3 από την DWD. Η Έσση επηρεάζεται επίσης από τη ακύρωση των σιδηροδρόμων.

Λόγω της κακοκαιρίας, η Hessische Landesbahn ανέστειλε μερικώς τα δρομολόγια των τρένων την Παρασκευή για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο, επηρεάζονται οι γραμμές RB 12, 15, 29, 45, 52, 90, 92, 93, 99, 96 και 98. Στις υπόλοιπες γραμμές, οι ταξιδιώτες έπρεπε να προετοιμαστούν για καθυστερήσεις.

“Αν η κατάσταση το επιτρέπει, τα τρένα πρόκειται να κυκλοφορούν κανονικά και πάλι από το πρωί του Σαββάτου”, δήλωσε η εκπρόσωπος στη Φρανκφούρτη την Παρασκευή.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

grland.info
sidirodromikanea.blogspot.com