Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Μια ματιά στο επιβατικό τρένο Etihad Rail των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Οι πρώτες φωτογραφίες του Etihad Rails βγήκαν στη δημοσιότητα. Σε ασημί και γκρι χρώματα, τα βαγόνια παρουσιάζουν διαφορετικούς τύπους καθισμάτων παρόμοια με τις κατηγορίες πτήσης.  εικόνας: Twitter/Etihad Rail

Μια ματιά στο επιβατικό τρένο της Etihad Rail, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς για εκατομμύρια επιβάτες μεταξύ των μεγάλων πόλεων των ΗΑΕ με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και απόδοσης.

Οι θέσεις είναι διατεταγμένες σε μορφή 2+2 στα πούλμαν. Ο σιδηρόδρομος θα επαναπροσδιορίσει τα logistics και τις μεταφορές στην περιοχή, παρέχοντας ένα σύγχρονο, ασφαλές, αποτελεσματικό και βιώσιμο δίκτυο που θα συνδέει τα επτά εμιράτα των ΗΑΕ με τις γειτονικές χώρες του GCC.

Τα βαγόνια θα είναι εξοπλισμένα με Wi-Fi, συστήματα ψυχαγωγίας, σημεία φόρτισης και διάφορες επιλογές φαγητού και ποτών και θα απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους στα ΗΑΕ. Σε ένα όραμα να φέρει κοντά όλα τα εμιράτα, η Etihad Rail, η εταιρεία ανάπτυξης και εκμετάλλευσης του Εθνικού Σιδηροδρομικού Δικτύου των ΗΑΕ, ξεκίνησε το 2009.


Το μακροπρόθεσμο σχέδιο είναι να είναι μέρος ενός πιο ολοκληρωμένου σιδηροδρομικού δικτύου που θα συνδέει και τις έξι χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένων του Μπαχρέιν, του Κουβέιτ, του Ομάν, του Κατάρ, των ΗΑΕ και της Σαουδικής Αραβίας.

gulfnews.com
sidirodromikanea.blogspot.com