Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Εκτροχιασμός εμπορευματικής αμαξοστοιχίας σε διασταύρωση στο Κεντ.

Ένας εκτροχιασμός χαμηλής ταχύτητας στη νοτιοανατολική Αγγλία διέκοψε τις επιβατικές και άλλες σιδηροδρομικές υπηρεσίες μέσα και έξω από το Λονδίνο St Pancras, τον τερματικό σταθμό του Eurostar. 

 

Η εικόνα του Network Rail που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον κύριο άξονα της ατμομηχανής να εκτροχιάστηκε.

Η Network Rail εξέδωσε μια σύντομη δήλωση στο Twitter ζητώντας συγγνώμη. «Λυπούμαστε πραγματικά για τη Νότια Ανατολή και οι επιβάτες της Thameslink καθυστέρησαν σήμερα το πρωί τον εκτροχιασμό χαμηλής ταχύτητας ενός εμπορευματικού τρένου στο Hoo Junction.
 
Οι επιβατικές εταιρείες και το Network Rail μοιράστηκαν αρκετές εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αργότερα μέσα στην ημέρα, μια επικαιροποιημένη δήλωση ενημέρωσε τους χρήστες των σιδηροδρόμων ότι η κυκλοφορία επέστρεψε στο κανονικό. Ενδέχεται να υπάρξουν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις όσο θα επανέλθουμε σε τροχιά».
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά οι επιθεωρητές ασφαλείας του Κλάδου Διερεύνησης Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων θα διεξαγάγουν έρευνα σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική.

railfreight.com

sidirodromikanea.blogspot.com