Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ο Υφ. Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος για τα αποτελέσματα του 1ου Αναπτυξιακού FORUM του ΕΒΕ Κοζάνης- Βίντεο.

Για τα σημαντικά συμπεράσματα του 1ου Αναπτυξιακού FORUM του Επιμελητηρίου Κοζάνης με τίτλο: Η Δυτική Μακεδονία ΑΛΛΑζει”, με επίκεντρο τη μεταλιγνιτική περίοδο, αναφέρθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του WEST και τον Δ. Βακρατσά, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

“Στόχος όλων και της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, είναι να ζήσει καλύτερα η Δ. Μακεδονία και οι κάτοικοί της στη μετά λιγνίτη εποχή”, σημείωσε ο ίδιος, σε ένα forum που “είχε νόημα”, όπως είπε. Ο ίδιος στάθηκε στην ανάγκη αλλαγής και βιωσιμότητας για την επόμενη ημέρα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι των επενδύσεων, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την παρουσία του πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
 Σημείωσε τον σημαντικό ρόλο των επιμελητηρίων, σε συνεργασία με την περιφέρεια και τους Δήμους, ώστε να αποδειχθεί ότι “είμαστε ικανοί να τα εισπράξουμε, να είμαστε έτοιμοι και ώριμοι”, τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην ανάγκη να προχωρήσουν επενδύσεις, θέσεις εργασίας, με το ειδικό φορολογικό καθεστώς να αποτελεί προσόν για την περιοχή. 
Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως προχωρούν και τα θέματα του χαρτοφυλακίου του, τα θέματα με τον ΟΣΕ, τα υδροπλάνα, ο Ε65, τα οδικά έργα, η σήραγγα της Κλεισούρας, έργα που τονίζει πως προχωρούν από την κυβέρνηση, αλλάζοντας, όπως λέει, το τοπίο στη Δ. Μακεδονία. 



e-ptolemeos.gr
sidirodromikanea.blogspot.com