Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Γιαγιά πέφτει στο κενό ανάμεσα στην αποβάθρα και το κινούμενο τρένο - Βίντεο.


Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που μια ηλικιωμένη γυναίκα πέφτει στο κενό ανάμεσα στο τρένο και την αποβάθρα σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Ινδία.
Η ηλικιωμένη γυναίκα προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο τρένο και έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και πλατφόρμας, με το τρένο να την παρασύρει, στις 19 Σεπτέμβρη.
Η γυναίκα στριφογύρισε και χτύπησε το κεφάλι της στο βαγόνι, προτού την πιάσει ο σύζυγός της και υπάλληλοι του σταθμού σπεύσουν να τη βοηθήσουν και να καταφέρουν να την τραβήξουν και πάλι πάνω στην αποβάθρα.
Η 71χρονη γυναίκα ταξίδευε με τον άντρα της με ένα τρένο εξπρές και κατέβηκαν στον σταθμό για να πιούν ένα φλιτζάνι τσάι.
Όταν το τρένο άρχισε και πάλι να κινείται, το ηλικιωμένο ζευγάρι άρχισε να τρέχει για να προλάβει την αμαξοστοιχία.
Πάνω στη βιασύνη της, η γυναίκα γλίστρησε κι έπεσε μέσα στο κενό. Ωστόσο, ο άντρας κατάφερε να την πιάσει, ενώ άλλοι άνθρωποι στον σταθμό έτρεξαν να τον βοηθήσουν.
Να σημειώσουμε ότι στην Ινδία δεν είναι ασυνήθιστο οι επιβάτες να αποβιβάζονται ή να επιβιβάζονται σε κινούμενα τρένα, τα οποία έτσι κι αλλιώς συχνά δεν σταματούν εντελώς στους σταθμούς, αλλά συνεχίζουν να κινούνται.
Πρόσφατα, μια μητέρα με το μωρό της είχαν παρασυρθεί με τον ίδιο τρόπο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.
Δείτε τα βίντεο:
Ινδία

sputniknews.gr
sidirodromikanea.blogspot.com