Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Την Πέμπτη συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του ΟΣΕ.

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος στα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Καρόλου στην Αθήνα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1ον- Έγκριση του Πρακτικού II της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου της μελέτης με κριτήρια ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής της μελέτης με τίτλο « Σύνδεση ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς με το υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣ Ε Α.Ε. (Α.Δ 2248)».

2ον- Έγκριση του υπ' αριθμόν 10/Α/22-04-2021 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικό )ν Διαγωνισμών (Ε.Α.Η.Δ) του πρώτου σταδίου της διαγωνιστικής διαδικασίας που αφορά τον έλεγχο τον δικαιολογητικών συμμετοχής και την τεχνική αξιολόγηση του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 101264) με αριθμό διακήρυξης 20007/15-02-2021 για το έργο «Προμήθεια, προσκόμιση επί τόπου και εγκατάσταση συσκευών εξωτερικού ελέγχου θέσης αλλαγής τροχιάς σε υφιστάμενες αλλαγές τροχιάς των Σιδηροδρομικών Σταθμών Πλατέως, Άδενδρου, Αξιού και Σίνδου του τμήματος γραμμής Πλατέως - Θεσσαλονίκης και ένα (1) έτος προληπτική συντήρησης τον συσκευών αυτών.

και 3ον- Ανακοινώσεις.

sidirodromikanea