Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΣΤΑ.ΣΥ: Με προβλήματα η γραμμή 1 του Μετρό λόγω φθοράς των καλωδίων ηλεκτροδότησης από πυρκαγιά μεταξύ των σταθμών Πειραιά – Φάληρο.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσής σας για την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6 το πρωί στο δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό, μεταξύ των σταθμών Πειραιάς – Φάληρο και τις φθορές που αυτή προκάλεσε σε καλωδιώσεις ηλεκτροδότησης και σηματοδότησης, σας γνωρίζουμε, ότι η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό, γίνεται πλέον στο τμήμα «Φάληρο – Κηφισιά», με μετεπιβίβαση των επιβατών στο σταθμό «Ταύρος» σε άλλο συρμό.

Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ έχει εκτάκτως δρομολογήσει λεωφορεία στο τμήμα της γραμμής 500 από Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη) μέχρι το Φάληρο. Επίσης, οι επιβάτες που μετακινούνται από και προς Πειραιά μπορούν να χρησιμοποιούν τις εξής γραμμές: 040 Πειραιάς – Σύνταγμα, 130 Πειραιάς – Νέα Σμύρνη, 217 Πειραιάς – Αγ. Δημήτριος – Στ. Δάφνη, 218 Πειραιάς – Στ. Δάφνη, 229 Πειραιάς – Αγ. Δημήτριος – Στ. Δάφνη, Α1 Πειραιάς – Βούλα και Β1 Πειραιάς – Άνω Γλυφάδα.

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό, ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τα τεχνικά της συνεργεία, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η κυκλοφορία μέχρι τον Πειραιά.

sidirodromikanea