Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Αυστραλία: Το Google Maps θα κάνει πιο εύκολες τις διαδρομές με μετρό και τρένο.

Η Google κυκλοφόρησε μια σειρά από νέες δυνατότητες στην εφαρμογή πλοήγησης, τους Maps. Αυτές οι δυνατότητες στοχεύουν στο να κάνουν τα ταξίδια με τρένο και μετρό πιο εύκολα και προσβάσιμα στους χρήστες που μένουν στην Αυστραλία.

Πρώτον, η εταιρεία λάνσαρε τη λειτουργία εικόνων Street View εσωτερικού χώρου. Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται ουσιαστικά σε διαδραστικές, πανοραμικές εικόνες μέσα σε σταθμούς τρένων και μετρό. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για 130 σταθμούς τρένων και μετρό στο Σίδνεϊ.
Επίσης, η εταιρεία φέρνει στην πλατφόρμα της λεπτομερείς οδηγίες πλοήγησης για προσβάσιμες διαδρομές σε 70 πολύπλοκους σταθμούς τρένων και μετρό στο Σίδνεϊ. Η Google αναφέρει ότι αυτά τα εργαλεία θα επιτρέψουν στους χρήστες να βρουν τις καλύτερες και πιο προσβάσιμες εισόδους, εξόδους, πινακίδες και μονοπάτια εντός του σταθμού και να προβλέψουν καλύτερα τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια αυτών των διαδρομών.
Η Google μοιράζεται αυτές τις οδηγίες πλοήγησης με το Transport for NSW, ώστε να μπορούν να δημοσιευτούν στην ανοικτή πύλη δεδομένων της κυβέρνησης NSW για να επιτρέψουν στον κλάδο των μεταφορών και στους προγραμματιστές εφαρμογών να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και να βρουν περισσότερες λύσεις για να κάνουν τις μετακινήσεις πιο προσβάσιμες.

secnews.gr
sidirodromikanea