Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Πάτρα: Το τρένο θα «σφυρίξει» στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο- Αναμένεται ένταση.

Το θέμα του τρένου και η ενημέρωση από τον Δήμαρχο της Πάτρας για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας.

Την ενημέρωση είχε ζητήσει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γρηγόρης Αλεξόπουλος ο οποίος με ανακοίνωση του είχε κάνει λόγο για αποτυχία των χειρισμών της δημοτικής αρχής στο θέμα, επισημαίνοντας ότι οι κατά μόνας αντιδράσεις και ενέργειές της αποδείχθηκε ότι οδηγούν σε τέλμα. Ο κ. Αλεξόπουλος μάλιστα πρότεινε δημιουργία μετώπου με τη συμμετοχή και άλλων φορέων ώστε να αποδώσει η πίεση που ασκείται.
Για αποτυχία στους χειρισμούς της Δημοτικής έκανε λόγο με ανακοίνωσή του και ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Πατρών» Γιώργος Ρώρος επισημαίνοντάς ότι δύο χρόνια μετά τις εκλογές η πόλη και η περιοχή μέτρα αρνητικές αποφάσεις για το μέλλον της από την κυβέρνηση και από τον κ. Καραμανλή.
Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η αντιπολίτευση θα εγκαλέσει τον δήμαρχο για επανασταστική υπαναχώρηση κάνοντας λόγο για ασυνήθιστη ηπιότητα σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις του στο «όχι» Καραμανλή για πλήρη υπογειοποίηση συμπεριλαμβανομένου και του επίμαχου τμήματος από Κανελλοπούλου έως Ρίο το οποίο αρνείται η κυβέρνηση να υπογειοποιήσει επικαλούμενη υπέρμετρο κόστος.

thebest.gr
sidirodromikanea