Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.

Με καλό ρυθμό εξελίσσονται οι εργασίες στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Για την πρόοδο των παρεμβάσεων ενημερώθηκε σε επιτόπια επίσκεψή του στο χώρο, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ. Μαστραγγελόπουλο και τον ειδ. συνεργάτη – πολιτικό μηχανικό Β. Κουτραφούρη.

Στην περιοχή της λίμνης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η δαπεδόστρωση με πεπαλαιωμένους κυβόλιθους. Είχε προηγηθεί η κατασκευή δικτύου απορροής όμβριων υδάτων και οι απαιτούμενες συντηρήσεις εντός της λίμνης.

Στο χώρο του πατινάζ εξελίσσονται οι εργασίες διαμόρφωσης κερκίδων με πέτρα, ενώ θα ακολουθήσει η ανακατασκευή του πατινάζ και η δημιουργία εισόδου για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ακόμα καθημερινές είναι οι βελτιώσεις σε διάφορα σημεία του Δημοτικού Πάρκου, με κλαδεύσεις και συντήρηση του πράσινου.

Όσον αφορά τις φθορές που έχουν καταγραφεί σε βαγόνια και αστικό εξοπλισμό, αυτές θα αντιμετωπιστούν με την έναρξη της φύλαξης του χώρου κατά τις βραδινές ώρες από ιδιωτική εταιρεία. Ήδη η Δ.Τ.Υ. έχει αποτυπωμένες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις, ενώ κατασκευάζεται και ο νέος αστικός εξοπλισμός που θα τοποθετηθεί (παγκάκια, καλαθάκια κ.λπ.).

gargalianoionline.gr
sidirodromikanea.blogspot.com