Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Το τρένο Golden Eagle ακολουθεί τις διαδρομές του Trans-Siberian και προσφέρει μια αυτοκρατορική υπηρεσία.

Ακολουθήστε μας στο υπερσύγχρονο τρένο που διασχίζει τη Ρωσία από δυτικά προς ανατολικά
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στο Βλαδιβοστόκ από τη Μόσχα είναι με αεροπλάνο. Αλλά ο πιο ρομαντικός τρόπος είναι χωρίς αμφιβολία το τρένο… και υπάρχει ένα επιπλέον πολυτελές τρένο που διασχίζει τη Ρωσία από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

 Sputnik

Αυτό το ειδικό τρένο είναι το αποτέλεσμα ενός κοινού έργου που πραγματοποιήθηκε από τους ρωσικούς σιδηροδρόμους σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Golden Eagle Luxury Trains: σχεδιάστηκε για μεγάλες τουριστικές ομάδες (κυρίως ξένοι) που ονειρεύονται να διασχίσουν τη Ρωσία με τρένο. Το ταξίδι διαρκεί 14 ημέρες.
Andrej Liubimov / Moskva Agency

Το τρένο σταματά σε Kazan, Ekaterinburg, Novosibirsk, Irkutsk, κοντά στη λίμνη Baikal, Ulan-Ude και Khabarovsk. Μόλις φτάσουν στον προορισμό τους, οι επιβάτες επιστρέφουν με αεροπλάνο.

Οργανισμός Moskva

Το τρένο " Zolotoj orel " (χρυσός αετός) έφυγε για πρώτη φορά το 2007. Ακολουθεί τις διαδρομές της Υπερ-Σιβηρίας και ταξιδεύει κατά μέσο όρο 12 φορές το χρόνο, ειδικά το καλοκαίρι. Αυτό το τρένο ακολουθεί επίσης άλλες διαδρομές και ταξιδεύει στο Πεκίνο, την Τεχεράνη ή τον Καύκασο.

Είπε ο Tsarnaev / Sputnik

Αποτελείται από 19 βαγόνια και μπορεί να φιλοξενήσει έως 120 επιβάτες και 56 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων οδηγών και διασκεδαστών που διασκεδάζουν τουρίστες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Βλαντιμίρ Φεντόρενκο / Σούτνικ

Και αν από έξω τα καρότσια φαίνονται εντελώς φυσιολογικά, μέσα αποκαλύπτουν μια πολυτέλεια που αξίζει την αυτοκρατορική οικογένεια. Τα βαγόνια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: χρυσό και ασήμι.

Βλαντιμίρ Φεντόρενκο / Σούτνικ

Τα βαγόνια είναι εξοπλισμένα με μπάνια, μεγάλα κρεβάτια, τηλεόραση και ντουλάπα. Το τρένο προσφέρει επίσης Imperial Suites με υδρομασάζ. 

Andrej Liubimov / Moskva Agency

Υπάρχει επίσης ένα εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι ομορφιάς και γυμναστήριο στο τρένο.

Andrej Liubimov / Moskva Agency

Στους επιβάτες σερβίρονται παραδοσιακά ρωσικά πιάτα όπως μπορς, πελεμάν, χαβιάρι, τηγανίτες και βότκα.

Βλαντιμίρ Φεντόρενκο / Σούτνικ

Η τιμή για ένα δίκλινο δωμάτιο σε "ασημένια" μεταφορά κατηγορίας ξεκινά από 14,995 $. Η κατηγορία «χρυσός», από την άλλη πλευρά, προσφέρει δωμάτια ξεκινώντας από 19.595 δολάρια, ενώ η κατηγορία «αυτοκρατορική» κοστίζει 31.395 δολάρια Οι τιμές περιλαμβάνουν εκδρομές και δραστηριότητες.

Aleksandr Saverkin / TASS

it.rbth.com/turismo/83202-seguiteci-a-bordo-del-treno

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης