Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Η ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση που με την λειτουργία των συστημάτων της μπορεί να σε στείλει στο θάνατο. Δείτε το βίντεο!

Αυτή η ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση, που βρίσκεται κάπου στη Ρωσία, φαίνεται σχεδιασμένη να τη διασχίσετε στη χειρότερη δυνατή στιγμή. 

Οι ισόπεδες διαβάσεις παραμένουν προβληματικές όσον αφορά την ασφάλειά τους. Αν και γενικά συνοδεύονται από συστήματα προειδοποίησης για την προσέγγιση των αμαξοστοιχιών, κάνουν συχνά πρωτοσέλιδα με πολύ σοβαρά ατυχήματα. 

Και σίγουρα δεν είναι αυτή η ρωσική ισόπεδη διάβαση που θα βοηθήσει να γίνουν αυτές οι εγκαταστάσεις ασφαλέστερες. Το παρακάτω βίντεο κινηματογραφεί τη συσκευή καθώς πλησιάζει ένα τρένο. Όμως, η διαδικασία που ακολουθείται από τα συστήματα προειδοποίησης είναι πραγματικά εκπληκτική: τα εμπόδια χαμηλώνονται πρώτα, ταυτόχρονα με την έξοδο των πινακίδων στο δρόμο για να εμποδίσουν τα αυτοκίνητα να περάσουν. Στη συνέχεια, το φράγμα ανεβαίνει και τα πάνελ αποσύρονται, υποδηλώνοντας ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος. Σφάλμα... 

Έκπληξη! 

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα τρένο περνά ενώ το φράγμα είναι ανοιχτό. Είναι αλήθεια ότι το κόκκινο φως εξακολουθεί να αναβοσβήνει. Αλλά υπάρχει αρκετά για να βρεθείτε σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση ...




turbo.fr/actualite-automobile/video-le-passage-niveau-qui-veut-votre-mort-172708

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης