Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Έφυγε από την ζωή ο σιδηροδρομικός Κωνσταντίνος Κουμαργιανός

Με θλίψη πληροφορήθηκαν οι σιδηροδρομικοί την είδηση του θανάτου του σιδηροδρομικού Κωνσταντίνου Κουμαργιανού ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την σπουδαία προσωπικότητα του εκλιπόντος.

Με όσους σιδηροδρομικούς συνομιλήσαμε μονό καλά λόγια είχαν να εκφράσουν. Κάνουν λόγο για ένα χρυσό άνθρωπο.

 Τον χαρακτήριζαν η ευγένεια του, το χιούμορ του και η οξυδέρκεια του πνεύματος του.

«Πολλά ωφεληθήκαμε εμείς οι νέοι από την συνεργασία μας με τον θανόντα όταν πρωτοπήγαμε στο σιδηρόδρομο. Ήταν ο Άνθρωπος που κανείς άλλος δεν γνώριζε τόσο καλά τα θέματα του σιδηροδρόμου και ιδιαίτερα τις εμπορικές μεταφορές» Δήλωσε στα «Σ.Ν.» με πόνο ψυχής ο κ Σάββας Πετρίδης .

Στην εξαιρετική προσωπικότητα του θανόντα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου φίλων του Σιδηροδρόμου κ. Ανδρέας Μυλωνάκης ο οποίος είχε την τιμή να συνεργαστεί μαζί του για αρκετά χρόνια.

«Ήταν ένας άνθρωπος με σπάνια χαρίσματα. Πράος, συνεργάσιμος, αγαπητός σε όλους. Δεν θα βρεθεί άνθρωπος που να πει κακό λόγο» ανέφερε ο κ. Μυλωνάκης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Κωνσταντίνος Πάταρας αναφέρει:

"Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας φίλος ένας εξαίρετος συνάδελφος ένας μεγάλος δάσκαλος της σιδηροδρομικής ιστορίας και του Σιδηροδρόμου
Η σιδηροδρομική οικογένειά θα είναι πολύ φτωχότερη όσοι τον γνώρισαν και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα"

Την θλίψη του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κουμαργιανού εξέφρασε και ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» κ. Νίκος Τζήκας στο οποίο σωματείο ήταν μέλος ο θανών.

Στην οικογένεια του εκλιπόντα τα «Σ.Ν.» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Χρήστος Γιαννακίδης