Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Οδηγός του μετρό της Μόσχας έσωσε εννιάχρονο αγόρι που έπεσε στις ράγες.

Ένα παιδί σώθηκε χάρη στη γρήγορη αντίδραση του οδηγού του μετρό, όταν έπεσε στις ράγες του σταθμού Μπαμπουσκίνκαγια στη Μόσχα, την ώρα που διερχόταν συρμός.

Ένας μηχανοδηγός του μετρό της Μόσχας χάρη στη γρήγορη αντίδρασή του έσωσε ένα αγόρι που έπεσε στις ράγες του τρένου, την ώρα που έφθανε ο συρμός στον σταθμό Μπαμπουσκίνκαγια.

Ο οδηγός ευτυχώς κατάφερε να αντιδράσει έγκαιρα και σταμάτησε το τρένο, ενώ αμέσως μετά, αποσύνδεσε τη ράγα και έσωσε το εννιάχρονο αγόρι.

«Στον σταθμό του μετρό Μπαμπουσκίνκαγια, ένα παιδί έπεσε στις ράγες. Ο οδηγός του τρένου αντέδρασε με αστραπιαία ταχύτητα και σταμάτησε το τρένο, ενώ έπειτα ο οδηγός αποσύνδεσε τη ράγα και έβγαλε το αγόρι. Τώρα ο ήρωάς μας θα ανταμειφθεί» αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του Τμήματος Μεταφορών της Μόσχας.
Εκείνη την ώρα στον σταθμό βρισκόταν σε υπηρεσία ένας αστυνομικός, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον οδηγό να απεγκλωβίσουν το παιδί.
Αμέσως μόλις έφθασαν οι πρώτες βοήθειες, το εννιάχρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί περίμενε το μετρό για να πάει στο σχολείο και έπεσε από την αποβάθρα καθώς αποσπάστηκε η προσοχή του ενώ κοίταζε το κινητό του τηλέφωνο.



sputniknews.gr