Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Οι πιο γραφικές διαδρομές με τρένο της Πενσυλβανίας.

Ψάχνετε έναν χαμηλότατο τρόπο για να απολαύσετε τα ζωντανά χρώματα του φθινοπώρου και να έχετε μια υπέροχη θέα του φυλλώματος πτώσης στην Πενσυλβάνια; Σκεφτείτε να κάνετε μια βόλτα με τρένο για να απολαύσετε τα εντυπωσιακά φύλλα που αλλάζουν χρώμα.

Οι σιδηροδρομικές γραμμές της Πενσυλβανίας έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην ιστορία του κράτους, που χρονολογείται από τις αρχές του 1800, πολύ πριν από τον εμφύλιο πόλεμο και τη βιομηχανική επανάσταση. Τα τρένα ήταν μέρος της κίνησης του έθνους σε νέα σύνορα. Οι σιδηρόδρομοι στην πολιτεία keystone έχουν πλούσιο παρελθόν, φαινομενικά τοπία και σήμερα προσφέρουν μια χαλαρωτική και χωρίς άγχος βόλτα για τον ώριμο ταξιδιώτη.

Το ταξίδι με τρένο είναι αργό ταξίδι, δίνοντάς σας χρόνο να χαλαρώσετε, να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για μια βόλτα με το τρένο από το φθινόπωρο, όταν η μητέρα φύση θέτει σε μια υπέροχη παράσταση με το φύλλωμα να αλλάζει σε ζωντανά χρώματα που ξεχωρίζουν με φόντο το γαλάζιο του ουρανού.

Ας δούμε μερικές γραφικές βόλτες με τρένο που προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες για κρυφοκοίταγμα.


Γραφικός Σιδηρόδρομος Lehigh Gorge

Το Lehigh Gorge Scenic Railway βρίσκεται στο Jim Thorpe της Πενσυλβανίας και προσφέρει περιηγήσεις σε ένα vintage ατμοκίνητο λεωφορείο που κατασκευάστηκε στις αρχές του 1900. Το τρένο μεταφέρει τουρίστες πέρα ​​από τον ποταμό Lehigh πάνω από υπέροχες γέφυρες αντίκες, στη συνέχεια στη φυσική προστατευόμενη περιοχή του Glen Onoko Falls, όπου μπορούν να δουν τους πολλούς καταρράκτες και τα όμορφα τοπία κατά τη διάρκεια της διαδρομής, πριν περάσουν στο κρατικό πάρκο Lehigh Gorge, το οποίο διαθέτει καταπληκτική άγρια ​​φύση, βουνά , όμορφα τοπία και ψηλά βράχια. Τοπικοί ιστορικοί διηγούνται τη διαδρομή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εκπαιδεύοντας τους αναβάτες για την ιστορία της περιοχής, το σιδηρόδρομο και το φαράγγι Lehigh.

Αυτή η διαδρομή είναι εκπληκτική το φθινόπωρο όταν τα φύλλα παίρνουν μια πολύχρωμη λάμψη.


Ο σιδηρόδρομος New Hope

Η γειτονική Φιλαδέλφεια είναι το New Hope, Πενσυλβάνια, το σπίτι του The New Hope Railroad . Αυτός ο διασκεδαστικός και συναρπαστικός σιδηρόδρομος βρίσκεται κατά μήκος του δημοφιλούς ποταμού Ντέλαγουερ, για τον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να μάθουν για τις βόλτες με τρένο. Τα αντίκες τρένα εκτελούνται σε ιστορικές διαδρομές που κατασκευάστηκαν το 1891 από το North-East Pennsylvania Railroad.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ιστορία  του σιδηροδρόμου, το όμορφο τοπίο και τη ζωή των πρώτων Αμερικανών κατά την εποχή της ατμομηχανής από έναν ειδικό της περιοχής. Το τρένο περνά μέσα από γραφική ύπαιθρο και ιστορικά αξιοθέατα στο Bucks County με ένα όμορφα ανακαινισμένο σιδηροδρομικό αυτοκίνητο. Το ταξίδι διάρκειας μίας και μισής ώρας θα σας οδηγήσει σε μια εκδρομή 14 μιλίων πάνω σε νέες και παλιές γέφυρες, κατά μήκος ενός δικτύου ρέματα και μέσω της κοιλάδας που περιβάλλει την πόλη New Hope της Πενσυλβανίας.



Σιδηρόδρομος Oil Creek και Titusville

Αυτός ο παλαιός σιδηρόδρομος, που ονομάζεται OC&T , προσφέρει στους επιβάτες και τους τουρίστες την ευκαιρία να οδηγήσουν μερικά πολύ παλιά τρένα, να μάθουν για το διάσημο παρελθόν των εκδηλώσεων και των ανθρώπων του Oil Creek Valley και να περιηγηθούν στην ύπαιθρο για να εξερευνήσουν όμορφες απόψεις και ιστορικά ορόσημα μέσα και γύρω Titusville, κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός και πόλη της Πενσυλβανίας. Η διαδρομή με το τρένο διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Το Oil Creek και το Titusville Railroad φιλοξενούν περιηγήσεις σε φύλλωμα κάθε χρόνο και τα φύλλα κατά μήκος των λόφων είναι υπέροχα.

Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι "τρένου" για μια διανυκτέρευση, μπορείτε να κάνετε κράτηση δωματίου στο Caboose Motel . Μπορείτε να κοιμηθείτε με καμποτς και στη συνέχεια να απολαύσετε τα πρωινά τρένα καθώς φεύγουν από το σταθμό
.
Βόρειος Κεντρικός Σιδηρόδρομος

Όταν επιβιβαστείτε στην ατμομηχανή ατμού William H. Simpson No. 17, η οποία είναι μια πλήρης αναπαραγωγή του τρένου που μετέφερε τον Πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολν στο Gettysburg για να δώσει τη διάσημη ομιλία του, βυθίζετε στην ιστορία. Ο Βόρειος Κεντρικός Σιδηρόδρομος έχει τρεις διαφορετικές εκδρομές για να διαλέξετε και όλα είναι μετ 'επιστροφής.

Σιδηροδρομικός δρόμος Στράσμπουργκ

Ακόμα διατηρεί το ρεκόρ ως τον παλαιότερο σιδηρόδρομο που λειτουργεί συνεχώς στο δυτικό ημισφαίριο, ο σιδηροδρομικός δρόμος του Στρασβούργου χρονολογείται από το 1832. Η οδήγηση των τρένων στο Στρασβούργο είναι σχεδόν τόσο κοντά όσο μπορεί κανείς να περπατήσει πίσω στις αρχές του 1800 για μια βόλτα με τρένο. Υπάρχουν πέντε ατμομηχανές και 19 επιβατικά αυτοκίνητα στη γραμμή του Στρασβούργου, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου πρώτης κατηγορίας, του τραπεζιού και του αυτοκινήτου του Προέδρου. Η θέα είναι εκπληκτική από όλα τα διαφορετικά αυτοκίνητα.

Μπορείτε να οδηγήσετε το τρένο προς το Paradise, Pennsylvania και να επιστρέψετε στην ίδια πίστα. Θα απολαύσετε την ύπαιθρο Amish, και ενώ είναι μια όμορφη βόλτα οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, τα χρώματα του φυλλώματος φθινοπώρου προσθέτουν μόνο στο μεγαλείο.

Κοιμηθείτε σε μια καμποτς στο Red Caboose Motel κοντά στο Strasburg Rail Road για να συνεχίσετε την εμπειρία "τρένου". Το τρένο περνά ακριβώς από το μοτέλ.

Το Strasburg Rail Road παρείχε δωρεάν είσοδο για να απολαύσετε τις δραστηριότητές τους. Το Red Caboose Motel παρείχε δωρεάν διαμονή. Όλες οι απόψεις παραμένουν δικές μου.

Ορεινή γραμμή Hawk

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτόν τον σιδηρόδρομο παρά ένα τρένο και κάποιες γραμμές. Ο σταθμός είναι μια εθελοντική επιχείρηση. Συχνά αναφέρεται ως WK&S, συντομογραφία των Wanamaker, Kempton και Southern. Η Hawk Mountain Line σας οδηγεί σε μια πανέμορφη εξοχή για να απολαύσετε τους λόφους και τα χωράφια, τα έντονα χρωματισμένα φύλλα, ενώ μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε λόγω της αγροτικής του θέσης. Μετά τη βόλτα με το τρένο, μπορείτε να απολαύσετε το κατάστημα με είδη δώρων, τις παραχωρήσεις και ένα μικρό μουσείο γεμάτο παλιό σιδηροδρομικό εξοπλισμό και αντικείμενα που χρονολογούνται στις αρχές του 1800.

Γραμμή Stourbridge

Η Delaware Lackawaxen and Stourbridge Railroad Company, γνωστή ως DL&S , προσφέρει εποχιακές εκδρομές από το Honesdale της Πενσυλβανίας, στη γραμμή Stourbridge. Οι τουρίστες μαθαίνουν την ιστορία των παλιών τρένων καθώς οδηγούν μέσα από το γραφικό τοπίο του φαραγγιού και της κοιλάδας του ποταμού Lackawaxen, κατευθυνόμενοι προς Lackawaxen και πίσω σε περισσότερα από 25 μίλια της διαδρομής.

Οι εμπειρογνώμονες και οι εθελοντές της περιοχής είναι πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν το παρελθόν του σιδηροδρόμου και της πόλης του Honesdale, καθώς και τις λεπτομέρειες για το πώς χρησιμοποιήθηκαν τα τρένα για την κατασκευή της πόλης.

Tioga Central Railroad

Όλοι πάνω στο Lake Shore Express του Tioga Central Railroad στο Wellsboro. Σε αυτήν τη μιάμιση ώρα, θα απολαύσετε την υπέροχη θέα στη λίμνη Hammond, τα πολύχρωμα φύλλα και την εξοχή της κομητείας Tioga. Ή απολαύστε το τρένο Sunset Dinner και χαλαρώστε σε αυτήν την εκτεταμένη εκδρομή στην ύπαιθρο της Πενσυλβανίας. Ένα εποχιακό μενού που σερβίρεται συνήθως σε λινά επενδυμένα τραπέζια των τεσσάρων, περιλαμβάνεται στην υπηρεσία δείπνου σε τραπεζαρία αυτοκινήτων.

Σιδηρόδρομος West Chester

Η West Chester Railroad Heritage Association διοικεί τον 150χρονο σιδηρόδρομο για να απολαύσουν οι τουρίστες. Βρίσκεται στο West Chester, αυτός ο ιστορικός σιδηρόδρομος εκτείνεται κατά μήκος του όμορφου Chester Creek και συνεχίζει στο Glen Mills, όπου διπλασιάζεται για να ολοκληρώσει ένα ταξίδι 90 λεπτών με το τρένο. Ο σταθμός West Chester (πρώην Market Street Station) είναι ο κύριος κόμβος φόρτωσης για αυτό το παλιό τρένο.

Εταιρεία Everett Railroad

Τα ατμοκίνητα τρένα μπορεί να είναι ένας αρχαίος τρόπος μεταφοράς, αλλά είναι πολύ ζωντανές στη Everett Railroad Company . Εκτός από τα τρένα, το Everett railyard προσφέρει κάθε είδους εξαιρετικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της προβολής αντικειμένων από την εποχή του ατμομηχανή. Παρέχουν εκδρομές από τη μια μικρή πόλη στην άλλη, και οι άνθρωποι απολαμβάνουν το φύλλωμα το φθινόπωρο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Ο σιδηρόδρομος ξεκίνησε ως εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών το 1860 αλλά από τότε έχει προσφέρει πολλές τουριστικές ευκαιρίες. Τα τρένα της Everett Railroad Company λειτουργούν από Hollidaysburg, Brookes Mills και Roaring Springs. Τα εισιτήρια είναι εύκολο να κρατηθούν. Οι βόλτες με τρένο είναι διαθέσιμες οποιαδήποτε στιγμή του έτους, αλλά οι βόλτες κατά τη διάρκεια της περιόδου peeping peeping προσφέρουν εντυπωσιακή θέα.

Σιδηρόδρομος Middletown και Hummelstown

Οι επισκέπτες ξεκινούν την κύρια περιοδεία στο Middletown και στο Hummelstown Railroad . Το τρένο ταξιδεύει κατά μήκος 11 μιλίων από την πίστα που περνά από το Swatara Creek και αρκετά μίλια από όμορφη ύπαιθρο. Στο Middletown της Πενσυλβανίας, οι επιβάτες μπορούν στη συνέχεια να επιβιβαστούν στο Ντέλαγουερ, ένα τρένο της δεκαετίας του 1920, το Lackawant ή το Western. Μετά την επιβίβαση στο τρένο στο σταθμό, που χτίστηκε το 1891, ολόκληρο το ταξίδι αφηγείται ένας ιστορικός που παρουσιάζει την ιστορία του σιδηροδρόμου και των τρένων του, καθώς και την ιστορία της πόλης.

Amtrak Πενσυλβανικά

Τα τρένα Amtrak εκτελούνται σε όλο το έθνος, αλλά το τρένο της Πενσυλβανίας που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Harrisburg και Pittsburgh καλύπτει μερικές από τις πιο γραφικές περιοχές που θα δείτε ποτέ. Για να το ολοκληρώσετε, μπορείτε να απολαύσετε μερικά φανταστικά αξιοθέατα και ιστορία. Θα ταξιδέψετε με τρένο γύρω από τη διάσημη καμπύλη πέταλου κοντά στο Altoona της Πενσυλβανίας.

Horseshoe Curve ήταν ένα διεθνές επίτευγμα όταν χτίστηκε. Ήταν γνωστό ως ένα από τα οκτώ θαύματα της μηχανικής του κόσμου.

Όταν ταξιδεύετε το φθινόπωρο, θα απολαύσετε επίσης τα βουνά Allegheny που είναι διακοσμημένα με τη χρωματική παλέτα της μητέρας φύσης. Επιπλέον, θα δείτε το Χρυσό Τρίγωνο του Πίτσμπουργκ, το μέρος όπου συγκλίνουν τα ποτάμια Allegheny, Monongahela και Ohio.
 Εκτός από την ενημέρωση για το παρελθόν, οι ιστορικοί σιδηρόδρομοι της Πενσυλβανίας προσφέρουν μια σπάνια ευκαιρία να δουν τη μαγεία της πτώσης ενώ οδηγούν πάνω σε ένα κομμάτι αμερικανικής ιστορίας.

ROBIN O'NEAL SMITH
travelawaits.com/2558484/pennsylvanias-most-scenic-fall-train-rides


Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης