Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ταξίδι στο παρελθόν: Βαγόνια τρένου μετατράπηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στη φύση - Φωτογραφίες.

Βρίσκεται στη Νέα Σκωτία στον Καναδά και υπόσχεται στους επισκέπτες του μοναδικές εξορμήσεις στη φύση, πεζοπορίες και γοητευτικές νύχτες στα vintage καταλύματά τους!

Αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο παρελθόν με ένα βαγόνι, εκμεταλλευόμενοι τις σύγχρονες ανέσεις, τι θα λέγατε; Ο λόγος για το Train Station Inn, στον Καναδά, που επιτρέπει στους επισκέπτες του να κάνουν ακριβώς αυτό: να ζήσουν βραδιές άλλης εποχής.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του την δυνατότητα να μείνουν σε ανακαινισμένα τρένα του 20ού αιώνα τα οποία βρίσκονται στην εξοχή.

Το κάθε βαγόνι διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό και καλωδιακή τηλεόραση!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σ ένα χωριό στην Νέα Σκωτία και έχει συνολικά 9 βαγόνια που χρονολογούνται από το 1911 έως το 1978. Το κάθε βαγόνι χωράει έως 4 άτομα και μερικά επιτρέπουν και την φιλοξενία κατοικιδίου, σε περίπτωση που έχετε.

Μάλιστα το ξενοδοχείο προσφέρει καθημερινά μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και πραγματοποιεί υπαίθριες εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Φανταστείτε ένα γεύμα στα διαχρονικά βαγόνια με θέα την φύση έξω από το παράθυρο!

Από το 1887 έως το 1986, η τοποθεσία ήταν όντως ένας σιδηροδρομικός σταθμός. Ο σημερινός ιδιοκτήτης του πανδοχείου, James Le Fresne, αγόρασε τον Σταθμό Tatamagouche το 1974 για να τον σώσει από την κατεδάφιση. Ήταν μόλις 18 ετών όταν αγόρασε το σταθμό και, σύντομα, γεννήθηκε η ιδέα του ξενοδοχείου.

Μια σημαντική και ευχάριστη έκπληξη είναι πως το Το Train Station Inn βρίσκεται κοντά σε ένα από τα πιο διάσημα μονοπάτια του Καναδά! Ιδανική για τους λάτρεις της φύσης, η σιδηροδρομική γραμμή που διασχίζει το Tatamagouche χρησιμεύει ως ένα μονοπάτι ψυχαγωγίας που αποτελεί μέρος του Trans Canada Trail, γνωστό και ως The Great Trail.
Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι λοιπόν; Ετοιμάστε βαλιτσούλες!
sputniknews.gr