Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Στην Θεσσαλονίκη ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Σπύρος Πατέρας. Εικόνες.

Στις 2 μμ. αφίχθη στον επιβατικό σταθμό Θεσσαλονίκης ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Σπύρος Πατέρας . Ο κ. Πατέρας συνοδευόμενος από τεχνικούς του ΟΣΕ επιβιβάστηκε το πρωί σε καταγραφικό μηχάνημα από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει μια πρώτη εικόνα της κατάστασης του σιδηροδρομικού δικτύου. 

Λίγο μετά την άφιξη του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ είχε συνάντηση με στελέχη του Οργανισμού από την Βόρειο Ελλάδα όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του δικτύου. 
Αύριο συνεχίζοντας το πρόγραμμα του ο Διευθύνων Σύμβουλος θα επιβιβαστεί στο καταγραφικό μηχάνημα και θα επιθεωρήσει την γραμμή Θεσσαλονίκη - Φλώρινα και την επομένη ημέρα την γραμμή Θεσσαλονίκη - Ειδομένη. 
Στις αρχές Νοεμβρίου ο κ. Πατέρας θα βρεθεί και πάλι στην Θεσσαλονίκη για να επιθεωρήσει την γραμμή Θεσσαλονίκη –Αλεξανδρούπολη. 
Μαζί με τον κ. Πατέρα ήρθαν στην Θεσσαλονίκη, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Κοτταράς και ο Διευθυντής Συντήρησης Γραμμής ΟΣΕ κ. Βαγγέλης Χριστογιάννης.
Αναμνηστική φωτογραφία του Διευθυντή Συντήρησης Γραμμής κ. Βαγγέλη Χριστογιάννη, με γυναίκες μηχανικούς του ΟΣΕ στον επιβατικό σταθμό Θεσσαλονίκης.

Χρήστος Γιαννακίδης